Ne į temą > Aš esu... |
as esu |
<< < (4/6) > >> |
Wrusss:
--- Citata iš: upa Sausio 15, 2007, 11:20 ---kazkaip pusiau cia as taip. ghe :) zinau,kad jus cia manes kaip saules laukiat, kaip sviesos, kaip oro, be kurio negalit kvepuot :D --- Baigti citatą --- Bet kazko labai jau retokai pasirodai (atsiprasau uz issireiskima jei ka ;)), kad lauktu kaip saulytes ar oro ;) |
asrelka:
--- Citata iš: upa Sausio 15, 2007, 11:20 ---kazkaip pusiau cia as taip. ghe :) zinau,kad jus cia manes kaip saules laukiat, kaip sviesos, kaip oro, be kurio negalit kvepuot :D --- Baigti citatą --- pusiau jau skilai? ties kuria vieta? o kaip tada dar čia apsireikšt sugebėjai? ne, aš suprantu, žmonės visokių nesąmonių prisigalvoja, bet kad taip.. čia IT taip paveikė ar ką? ar jau sekso trūkumas, kad bele kuriuos mygtukus maigai? :-X kam ta saulė, kai sniego yr :P :D |
upa:
rupuzhais. ka noriu ta maigau. buna sesiju pasitaiko. |
asrelka:
--- Citata iš: upa Sausio 29, 2007, 19:22 ---rupuzhais. ka noriu ta maigau. buna sesiju pasitaiko. --- Baigti citatą --- deja, turiu nuvilti, rūžužėm dar nesninga ir apskritai balose nekvaksi :DDD :P geriau ne klavos mygtukus maigyk, o šiaip kokį vaikinuką pasičiupk ir maigyk, daug linksmiau be to :P :DD sesijų pasitaiko... hmmm... gera žmonėm, kurie dar bent metus galės jomis "džiaugtis", nes nėra nieko maloniau nei TIK studinti... :) |
upa:
nu. ane. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |