Telefonų modeliai > Siemens |
CX75 ir "Apraš. failas sugadintas |
(1/4) > >> |
murmeklis:
Tai va turiu tokią problemikę su tuo telefu. Kartais būna eini į mano, nori eiti į paveikslėliai ar kt. ir rašo "Apraš. failas sugadintas" ir tos papkės neatidaro... Problema pasitaiso kai įjungi ir išjungi telefoną. Gal kas gali padėt??? |
domas22:
--- Citata iš: murmeklis Rugsėjo 03, 2006, 21:52 ---Tai va turiu tokią problemikę su tuo telefu. Kartais būna eini į mano, nori eiti į paveikslėliai ar kt. ir rašo "Apraš. failas sugadintas" ir tos papkės neatidaro... Problema pasitaiso kai įjungi ir išjungi telefoną. Gal kas gali padėt??? --- Baigti citatą --- Man taip buvo su N70 nes buvo pilna mmc kortele kelias nuotraukas istryniau ir viskas susitvarke |
murmeklis:
mas pane tos korteles nera ( slotas yra kaskokiai kortelei daba neprisimenu), bet as jos neturiu. Pabandziau istrinti kelis zaidimus tada parase apraš. failas sugadintas, tai teko iš naujo įjungti telefoną... o dabar gal ir nemetys nors ir nesu tikras. |
XXXXX:
Perkialk JAVA i tokio pat pavadinimo aplankalus. vz.: alods/alods.jai i alods/alods/alods.jar 8) |
Kilbukas:
--- Citata iš: XXXXX Rugsėjo 21, 2006, 16:38 ---Perkialk JAVA i tokio pat pavadinimo aplankalus. vz.: alods/alods.jai i alods/alods/alods.jar 8) --- Baigti citatą --- ne taip, jei java kalta, užtenka ir taip: java/jam/games/alods/alods.jar arba vietoj games applications. Ir šiaip neturėtų būti javos problema, juk jam tą patį rašo ir einant į paveiksliukus. O su kabeliu ir OpenDisk nieko nedarei? :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |