Telefonų modeliai > Motorola

E 398

Puslapiai: (1/5) > >>

OpinionDSC:

Laukiam atsiliepimu apie shi mob...
Kol kas didziausias pliusas - nuotrauku kokybe, didziausias minusas - radijos nebuvimas ir sms saugojimo budas...

Zakix:

Kaip tik siandien minkiau ;D Geras aparaciukas. Man labai patiko kad rankai patogus, tiesiog prilimpa prie rankos ;D , ir tas guminis jo pavirsius dideli ispudi padare. Toks ispudis kad E398 atsparus ivairiems poveikiams :) (kaip ir M65).

Kad ner radijo tai minusas, bet nemanau kad jis ne didziausias. Ji kompensuoja MP3 grotuvas. Didelis minusas sitame tel tai sms'us irasineja tik i SIM kortele. Tai ypac nepatogu jei i sim telpa tik 10 sms (kaip pas draugeli pildyk kortoj).
 Kitas minusas, kad siam telefonui dar nera niekur pirkt priedu (kabeliai, ausines). Norint tureti visa komplekta reikia pirkti is salono (be jokios sutarties) arba ne is Tele 2 ;D . Kaip su Bite ar Omniteliu nzn, nzn ar duoda pilna komplekta.

Ghost:

Tai sakot ciotkas daiktas joa?bleen as irgi tokio noriu :'(

Iceman:

Apie E 398:
Pliusai: 1. Gera foto kokybe + turi blykste; 2. Mp3 gerai groja (3d garsas - 2 garsiakalbiai); 3. Dedasi papildomai atminties (kortele); 4. Reaguoja i garsa sviesos esancios ekrane; 5. BlueTooth; 6. Neblogas ekranas.
Minusai: 1. Nefilmuoja; 2. Sms issaugomos i sim kortele (kai istrauki SIM kortele ir vel idedi, tai ishsitrina visos zinutes); 3. Rasant zinutes veluoja tekstas; 4. Turi bedu su softu; 5. Telefonas sunkokas.

motoroler:

Zakix, pala pala, sudominai su tuo guminiu pavirsium..  O|-) , nes as turiu kad ir pigia bet naujo modelio motorola C116, ir pas ja irgi pavirsius toks kaip guminis.. na mano galva plastmasinis aptrauktas labai plonu sluoksniu gumos.. Tai nejau ir E398 toks korpusas?
Galvojau kad cia tik pas mane taip sustrai  ;D
Tas daiktas is tikro patogu.. Na tik kartais veliasi, ziurint kur kaip padedi ir pan.. Ta prasme buna lieka kartais prilipe prie telefono kokie siuliukai ar pan

Puslapiai: (1/5) > >>

Eiti į pilną versiją