Telefonų modeliai > Motorola

E 398

Puslapiai: << < (3/5) > >>

Menulius:

nesvaikit apie priedus e398. pats turiu ir tikrai pilna visu priedu galima nusipirkti. kazkas verke kad neranda ausiniu. yra tu ausiniu tik reik ieskot. ir visu priedu tikrai  ne problema yra gauti. man didziauses minusas yra lagas is sms issaugojimas. gaila kad nera kaip ant siemensu archyvo :( kalbant apie sms yra tik 450 zenklu ir man ju gana darnai truxta(nu aisku retai kas raso tiek gau kaip as :D ) beto kai daug prirasai sms labai pradeda lagint ir stiginet(bent jau pasa man teip, gal pas kitus taip nera) beto man cia uzrasines labai truxta.
radija butu geras dalykas bet tikrai tai nera didelis minusas bo yra mp3. siaip sitas tel butu sudas jei ne atminties kortele. va problematiska tik su pajungimu su kompu. sudetinga imest java ir t.t. blicas irgi labai silpnas.
skambejimas tai man labai patinka. kamera liux irgi.

Iceman:

--- Citata iš: Menulius  Rugsėjo 25, 2006, 13:38 ---beto man cia uzrasines labai truxta.

--- Baigti citatą ---
Isikelk kokia java programa pvz. notepad

Kulverstuxas:

priedu prie jo apstu ir gali gaut beveik visose tuo prekiaujanciose parduotuvese. beto radija siam telefone gali buti turint spec ausine su FM/AM imtuvu...

nrls:

o man filmuoja ir sms i tlf atminti galiu kelt

Kulverstuxas:

nrls>>> ir kaip tu taip padarei gal eitu tai ir ant mot-L6  :o ??? t.y. del sms issaugojimo tlf atminti.

Puslapiai: << < (3/5) > >>

Eiti į pilną versiją