Pranešimai ir apklausos > Aš noriu... |
Pageidavimai ir pasiūlymai |
<< < (13/17) > >> |
esnyper:
Turiu pasiūlymą. Pakeisti Sony Ericsson sub-lentų pavadinimus ;) Nes dabar ARM, AVR, New ARM (SEMC), CR 16B, ODM, SmartPhone UIQ x kažkaip ne taip atrodo ir daugelis temų yra pasenę :) Manau pagal platformas suskirstyti galima būtų arba pagal modelio raidę :) Taip būtų mažiau painiavos Viršuje prikabinti reiktų temą kurioje surašyti visi modeliai priklausantys tam tikrai platformai :) Kaip manot? Nesmerkit, jei jum nepatinka mano pasiūlymas ;) |
IMaGine:
gal ir gera idėja, nemanau kad naujokai gaudosi ten kai parasita arm ... |
auris69:
--- Citata iš: IMaGine Birželio 08, 2010, 18:29 ---gal ir gera idėja, nemanau kad naujokai gaudosi ten kai parasita arm ... --- Baigti citatą --- Aš ir dabar ten nieko nesuprantu :D |
CRONUS:
Jei Wyshniukas pasirašo po to sukilnot viską kaip priklauso... ;]]] Tik man reik tada žinot kokie pavadinimai geriau ;) |
esnyper:
;D ;D ;D Dabar Wyshniukas bus piktas ant manęs :D O dėl pavadinimų reik atskirą temą sukurti ir balsuoti ;) Arba susitart paparastai :) Aš siūlau savo variantą pagal platformas ir kartu prie sub-lentų prikabinti temą (aišku jei išeina) pavadinimu: Kokiai platformai priklauso mano modelis? Šį darbą ir aš galiu atlikti ;) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |