Pranešimai ir apklausos > Aš noriu... |
Pageidavimai ir pasiūlymai |
<< < (16/17) > >> |
CRONUS:
Mod'as tikrai nieko vertas nes nuėjus į google prie paieškos frazės įrašiu " site:www.mobiles.lt/forum" bus tie patys rezultatai. Dėl naujienų - laikas, laikas ir dar kartą laikas :) Ir šiaip po darbo grįžus norisi atsipūst nuo kompiuterio šiek tiek ;) |
esnyper:
Atsimenu ankščiau buvau radęs, kad forumo paieška naudoja Google paieškos varikliuką, tai norint surast ką nors, juokų darbas. Tačiau kur buvau radęs, nebe atsimenu. Dėl atnaujinimų, naujienų ar šiaip ko, kaip ir ankščiau sakiau - nespėsi vienas... |
shrekas:
--- Citata iš: esnyper Lapkričio 04, 2010, 21:00 ---Atsimenu ankščiau buvau radęs, kad forumo paieška naudoja Google paieškos varikliuką --- Baigti citatą --- xda-developers naudoja tokią paiešką. Asmeniškai man nelabai patinka, daug "šiukšlių" gaunas, kai sukeliami tos pačios temos skirtingi puslapiai... Na, ten gal ir nieko, kai yra temų turinčių virš 1000 puslapių, bet šiaip, kitų didelių forumų normali vidinė paieška labiau patinka. |
Gallardo:
--- Citata iš: shrekas Lapkričio 04, 2010, 22:24 ---xda-developers naudoja tokią paiešką. Asmeniškai man nelabai patinka, daug "šiukšlių" gaunas, kai sukeliami tos pačios temos skirtingi puslapiai... Na, ten gal ir nieko, kai yra temų turinčių virš 1000 puslapių, bet šiaip, kitų didelių forumų normali vidinė paieška labiau patinka. --- Baigti citatą --- Pritariu. |
KT819GM:
xda-developers turi pasirinkima, naudoti google ar integruota paieska, tad kaip nori taip ir ieskai. Man taip pat nepatinka google paieska forumuose, todel naudoju 'built in'. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |