Kita > Duomenų perdavimas |
Problemos su MA6320 IrDA adapteriu |
<< < (2/5) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata iš: ti3ii Rugsėjo 19, 2006, 17:23 ---Ziurek, dabar parsisiunciau tuos driverius kur davei paspaudziau irasyti ismeta lentele the usb krc kad copyed to the system You need to restart your computer and insert The ma into USB port to complete the divice driver instaliaton process Do you want to restar your system now? Ka daryti --- Baigti citatą --- O angliškai nesupranti? :-\ Vertimas: Reikalingas kompiuterio perkrovimas ir IrDA adapterio įkišimas į kompiuterį baigti įrašymo procesą. Ar nori perkrauti sistemą daba? Atsakymas: Taip ir prijungiu IrDA adapterį. |
ti3ii:
bet as jau esu prijunges ta isda adapteri ir nieko :'( |
Wyshniukas:
--- Citata iš: ti3ii Rugsėjo 19, 2006, 17:39 ---bet as jau esu prijunges ta isda adapteri ir nieko :'( --- Baigti citatą --- O iš ko tu sprendi kad nieko. O tai atjungti moki? Atjungi ir vėl prijungi, jei viskas gerai tai Windows turėtų garsą išskleisti ir šalia laikrodžio atsirasti nauja ikonėlė. Bent jau telefone įjungęs IrDA? |
ti3ii:
kisinejau ta adapteri 20 kartu kai as ikisu man atsiranda ikonele su kabeliais ir raso kad no organizated ligtais o is ko sprendziu kad nieko ijungiu irda telefone , ijungiu MyPhoneExplorer paspaudziu failai jiesko mano telefono ir neranda neatpazintas raso |
Wyshniukas:
--- Citata iš: ti3ii Rugsėjo 19, 2006, 17:46 ---kisinejau ta adapteri 20 kartu kai as ikisu man atsiranda ikonele su kabeliais ir raso kad no organizated ligtais o is ko sprendziu kad nieko ijungiu irda telefone , ijungiu MyPhoneExplorer paspaudziu failai jiesko mano telefono ir neranda neatpazintas raso --- Baigti citatą --- Bandyk kitą jungtį kišti. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |