Pranešimai ir apklausos > Apklausos
Operatorius
<< < (2/9) > >>
sauliss:
Omnitel "Draugai" ir "Bitė Online"
Nesiskundžiu nė vienu  ;)
zhukas:
butu idomu suzinot smulkeu apie bite online per nktv rode bet noreceu suzinot pliusus ir svarbeusei minusu is tu kas ja turi nes minusu nelabai buna ofilcialiose svetianese
sauliss:

--- Citata iš: zhukas  Kovo 19, 2005, 16:07 ---butu idomu suzinot smulkeu apie bite online per nktv rode bet noreceu suzinot pliusus ir svarbeusei minusu is tu kas ja turi nes minusu nelabai buna ofilcialiose svetianese

--- Baigti citatą ---

Na tikrai nieko paslėpto nepastebėjau - nei pliusų (tik palankios kainos, ypač į užsienį), nei minusų.
Visa informacija http://www.biteonline.lt
Šiuo metu vyksta akcija, kurios metu papildžius sąskaitą pvz. 100 lt., į sąskaitą bus pervesta dvigubai daugiau - 200 lt. Papildyti galima kaip ir visada nuo 5 iki 500 lt.
zhukas:
aga kai paraseu ta pranesima buvau nuejas visai nieo bet man nelabai aktuoalu tai nes mano dauguma draugu turi T2 rysi kaip ir as o T2 y T2 pigeu tai vatr plius dar turiu omnio sutarty tia  man nelabai tinka bite
Wyshniukas:
Turiu Tele2 Pildyk :) Tik vienas minusas kad rysys dar ne visur, jei kokia kelione jau geriau imt Omni ar Bite, o siaip nusiskundimu neturiu :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją