Programos > Siemens programos

del mobile phone manager

(1/3) > >>

quattrooo:
cia gal ir ne i ta tema klausimas, bet nezinojau kur daugiau klaust.ai va turiu nusipirkes laida ir programa. seniau as ja naudojausi bet perrase vindousus ir reikejo is naujo instalint. instaliavau, bet neisejo suderint su kompu kazka. bandziau perinstaliuot ir tada pradejo knist prota. niekaip nebesigauna jos isvis istrint is kompo. bandziau toki varianta: nuejau ant disko spaudziau setup, repair(reisntal...) ir ismeta klaida 1610 The configuration data for this product is corrupt. Contact your suport personel. ir ta nesamone ismeta kai pasirenki bet kuri is tu triju(uninstal, modify, repair) gal yra kokia pagalbine programa tai nesamonei pasalint is kompo? negi reik vindousus perinstaliuot? laukiu ats

Zakix:
Siaip geriausia programas trint per Add/Remove. Jei neissitrina restartink PC. Kazkokia nesamone jei neissitrina programa  :-\ Buna kartais, kad neistrina poros failu, nes juos dar naudija WIN, bet po restart rankiniu budu darai delete i fsio.
 Jei man irgi kas jau taip nesigauna tai imuos drastisku priemoniu - Shift+Delete ;D

quattrooo:
tai per add/remove daug kartu meginau. ta programa nei veikia nei issitrina. gal yra kokiu kitokiu prgramu?

Zakix:
Progtramos jokios nezinau. Nu nebent Total Comanderis - jis kartais istrina failus, kuriu WIN neleidzia istrint (tipo kai sako dar ta faila kazkas naudoja), ber ir tai Comaderiu trinant tai jau manualas ;) Jei viska isbandei ir neiisitrina, tai trink su Shift+Delete ir perinstaliuok. Neturiu daugiau ka ir pasiulit  ::)

P.S. man dar toku sudetingo istrinimo problemu nebuvo kile :) Kai viska matai, tai lengviau sprest kokiu veiksmu imtis ;)

OpinionDSC:
Yra dar vienas neblogas prikolas: pasidarai kad rodytu failu pletinius (galunes) ir koki nors failiuka pervadini tokiu pat pavadinimu kaip tas failas kur neina trint (iskaitant ir pletini) ir iketi i ta direktorija kur tavo nesitrinantys failai sedi, klausia "do you want to replace" - spaudi ok ir viskas, po to ta nauja faila ishtrint jau leis... tik jei programos likucius sudaro daug "netrintinu" failu tai zaknist turetu su kiekvienu uzsiimt (man daugiausia 2-u failu netrina, o kitus gali su Shift+Del eina trint).  ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją