Telefonų modeliai > Motorola

Motorola a1000

Puslapiai: << < (2/2)

waliux:

--- Citata iš: KT819GM  Spalio 15, 2006, 21:35 ---Super kad nesi žalias :) Ryt ryte pažiūrėsiu ir į 'skype' mestelsiu žinutę apie galimybes.

--- Baigti citatą ---
ok aciu :) gal gali pasakyt ka ziuresi, ir ka bandysi issiaiskint. P.S. Gal jau esu ta dares ka tu ruosies:)?

KT819GM:

Pagal viską šviečiasi kad tavo bootloader yra per aukštos versijos kad daryti be TP ir be programatoriaus. Man tik įdomu kas Šiauliuose bandė daryti :) o šiaip per ryt bandysiu išsiaiškinti kur šuo apskritai pakastas, ir galbut išeis padėt pasidaryti pačiam. Bootloader nuo firmware apskritai nesikeičia, taip pat kaip ir instaliuojant windows ar DragonFlyBSD nesikeičia PC bios versija :) Kadangi šia sekundę tiksliai nieko apie bootloader negaliu pasakyti dėl tavo motorola, tačiau duomenys kurie yra čia man labai pravers rytoj kai busiu darbe prie savo darbinių pc, tad bukim humaniški, ir eikim ramiai šiandien pailsėt. O ryt ...

waliux:

--- Citata iš: KT819GM  Spalio 15, 2006, 22:46 ---Pagal viską šviečiasi kad tavo bootloader yra per aukštos versijos kad daryti be TP ir be programatoriaus. Man tik įdomu kas Šiauliuose bandė daryti :) o šiaip per ryt bandysiu išsiaiškinti kur šuo apskritai pakastas, ir galbut išeis padėt pasidaryti pačiam. Bootloader nuo firmware apskritai nesikeičia, taip pat kaip ir instaliuojant windows ar DragonFlyBSD nesikeičia PC bios versija :) Kadangi šia sekundę tiksliai nieko apie bootloader negaliu pasakyti dėl tavo motorola, tačiau duomenys kurie yra čia man labai pravers rytoj kai busiu darbe prie savo darbinių pc, tad bukim humaniški, ir eikim ramiai šiandien pailsėt. O ryt ...

--- Baigti citatą ---
Laukiu tavo atsakymo :)
ir vistiek aciu uz pagalba :)

Puslapiai: << < (2/2)

Eiti į pilną versiją