Telefonų modeliai > x6x
Kaip sukonfiguroti cx65 el.pasta.Neina emailu rasyti
(1/5) > >>
Zooro:
Pas mane su siemensu cx65 neina email'ų rašyti.Rašo nerasta aktyvių abonentų.Kaip sukonfiguruoti tą el. paštą.Kaip jūs darot.
Zakix:
Pirmiasuai turi tureti FULL gprs jei nori naudotis POP3. Ir turi tureti pasto dezute kuri teikia POP3 paslauga ir pagala jos nustatymus susikurk profili. Kokie nustatymai telefone smulkiau, tai pats pasitirinek ;) Bent man tai ten is pirmo kart buvo aisku ;)
nenervuok:
Menu > Zinutes / Messages > Prn. nustatym / Message Setup> el. pas. saranka / E-mail Setup >
Abonentai / Accounts> Pasirenkam bet kuri is profiliu> Pasirink. / Options >
Pervadyti / Rename > Ivedame pavadinima, pvz Bites pastas > OK   

Menu > Zinutes / Messages > Prn. nustatym / Message Setup> E-mail Setup> Accounts>
Pasirenkam Bites pastas> Redag. / Edit >

Paslaugos teikejas / Provider: BiteGSM Mail
 Vartotojo vardas / User name: vartotojo vardas
 El. pasto adresas / E-mail address: el. pasto adresas
 Atsakyti adresu / Reply-to address:  el. pasto adresas
 Vartotojo ID / User ID: Vartotojo vardas
 Slaptazodis / Password: slaptazodis
 Atsis. tik maz. nei  kbaitu / Downl. only e-mails smaler than  kByte (x- nurodome kokio dydzio laiskus norime parsisiusti)
 Palik. kop. serveryje /  Leave copy on serv.: YES (rekomenduotina, jei pasta tikrinate ir per kompiuteri)
 Atsisiuntimo rez.: / Download mode: Visas el. laisk.
 Serverio tipas / Server type: POP3
 POP3 serveris / POP3 server: pop3 banga.lt
 POP3 prievadas / POP3 port: 00110
 SMTP serveris / SMTP server: smtp.banga.lt
 SMTP prievadas / SMTP port: 00025
 SMTP autentifikav. / SMTP authentic.: No
 SMTP slaptazodis / SMTP password.: neveskite

bet ant parastos korteles pvz bite neveix nes yra ne tiokia platforma =] veikia tik su abonentu!
CRONUS:
bet cia tik bites nustatymai ir vietoj "pop3.banga.lt" reikia irasyt savo pasto pop3 serveri
pvz jei turit dezute www.tut.by tai irasyt reik "mail.tut.by", jei www.mail.ru tai "pop3.mail.ru" jei neklystu
Zooro:
Pas mane yra Labas kortele
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją