Telefonų modeliai > x6x
Del cx65 foto video kameros!
AMDGedas:
gal paprasciausiai tawo telefono atmintis jau pilna.
OpinionDSC:
Cia ish tiesu ydomus dalykeliai. Man kai atminties like ~800kb buwo tai ishfilmavo visas 30sek. (~200-350kb uzima), o kai pratrynes viska velniop buvau ir turejau ~5-7Mb laisvus, tai nutrukdavo ties 10-15sek (nors ne visada ~kas 3 kart filmuojant), tai manau cia tikrai turi but ne vien tik atminties beda. ;)
raganation:
yep, pritariu, pradžioj tokių čiūdų nebuvo, o daba irgi - tai 10 sek, tai 20, tai 30. Nuo atminties tikrai nepriklauso.
kolkas dar niekur nieko nemačiau apie šitą bėdą.
Kamuoliukas:
Taj wat siemens cx65 galima padaryti kad jis filmuotu nea 30sec o kiek atmintis lejdzia o taj padaryti labaj paprasta pirmiausia nuejt i zinutes poto pranesimu nustatymaj mms saranka wart.nustat.ir ten nustatyti pristatymo atsakajta tajp numat.prioritetas iprastas galiojimo lajkas maksimalus puslapio trukme 010,0 sec automatiskaj istraukimas automatiskaj kurimo rezimas lajswa dydzio ribojimas wisur po 000kb ir rib wisur taj wat sekmes bet minusas tas kad negalima siusti mms bet jai nustataj wel galima siusti pas mane daba kamera filmuoja 6:00min ;D ;D ;D taj wat sekmes jai padejau aisq....
sauliss:
Manau, kad gali būti fragmentuota atmintis. Reiktų pabandyti atlikti defragmentaciją:
Tel. nustatymai --> Failų sistema --> Optimizuoti
Na čia tik mano nuomonė, bet gal padėtų.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją