Telefonų modeliai > 5xxx

nokia 5300 xpress music

Puslapiai: << < (2/4) > >>

kryvazz:

as tai imciau is skelbimu vietoj taves:) nes jos greit pigs ir bus eis po ~400 lt

Cryzer:

beje nepasakiau kad ekranas mazesnis :) tai kad man su abonentu reik imt :)

tauttviss:

E zmones truputeli nusisnekat sakyciau..Mazai pigs nes ir tai pigus pagal galimybes 5300.Dizainas man kaip tik labai grazus tik kai isslenka tada nelabai..galejo grazesni padaryt..o 5200 labai skires ekrano dydziu..5300 ekranas 320x240 pixeliu , o tai jau labai daug..tokius ekranus turi tik naujausi telefonai kaip pvz nokia n93i..5200 neimciau nei uz ka..o 5300 tai as suzavetas..kamera geresne butu imciau butinai..daba turiu m75 siemensa tai viskas but normaliai jei nelagintu vaizdas is korteles..va 5300 sito tikrai neatsitiks ,o video kokybe 320x240 pixeliu ekrane atrodo puikiai.ir filmuoja aparaciukas neblogai labai..vienintele problema kamera levoka..na o seip puikus telefoniukas  ;)

angryMan:

O gal kas turite jau šį tel.? Jei taip gal žinote kur būtų galima surasti kokiu programėlių jam,pvz kad patogiau butų skaityti txt failus ir pan.?
O nuo saves tai galiu pridurti kad fainas tel.tik tas kad baterija nelaiko lb jau ilgai,ir kiek nervina tas slideris,kad truputi kleba

winci:

Nesu profesionalus telefonų "drožėjas", bet į rankas patenka nemažai aparatų. NOKIA man patiko stabiliomis funkcijomis, be taip vadinamų "lagų" - vėlavimų, užstrigimų, "nulūžimų". Tačiau NOKIA dizainerius, kuriančius slankiojančius ir atverčiamus (atlenkiamus) modelius, manyčiau, reikėtų su "byta" šiek tiek pamokyti. Įtariu, kad dirba tikri suomiai - udmurtai ( beveik čiukčiai) - iš jūrų vėplių ir ruonių dizaino mokėsi. Nepatinka man tie modeliai. Funkcijos neblogos, o surinkimo kokybė... Atsiprašau, bet jeigu šiek tiek mažiau nei 1000 litų kainuojantis telefonas (6270,6280) savaitės bėgyje jį atslinkus ("atsmaukus" - atsiprašau už išsireiškimą) kliba kaip kibiro rankena, tai savininkui turi ašaros riedėti.

Puslapiai: << < (2/4) > >>

Eiti į pilną versiją