Kita > Geležis |
Siemens kabeliai |
<< < (9/27) > >> |
Wyshniukas:
--- Citata iš: andrelis Kovo 05, 2006, 21:04 ---gal galit kanors man patart ? vat persidarau ash ish m55 cominio y m65 bandau visokius variantus ir su varzom ir be varzu ir su 7 ir be 7 pino bet man ykishus kabeli y telefona tik mirksi uzrasas dca-500 prie accesories ir failu kelnoti neinasi su tuo kabeliu :( o man reikia kad eitusi kelnoti failus :( --- Baigti citatą --- Manau kad COM kabeliui dar reikia maitinima padaryt...kazkur buvo parasyta kad dvi AA formato baterijas prijungi ir tada veikia :) |
andrelis:
cia gal taip kaip schemoj yra raudonai nupaishytas diodas gal dar jy reikia pajungti ? :/ ir gal zinai kur rast ta schema su dviem aa baterijom ? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: andrelis Kovo 05, 2006, 21:13 ---cia gal taip kaip schemoj yra raudonai nupaishytas diodas gal dar jy reikia pajungti ? :/ ir gal zinai kur rast ta schema su dviem aa baterijom ? --- Baigti citatą --- |
andrelis:
bet taigi kabelio schemoje y pliusa niekas neateina o cia kazkas ishvesta y pliusa ish kabelio schemos :/ |
asrelka:
Problemėlė... :-\ Na nusipirkau aš tą kabelį... tik neprisimenu, koks jis... na gal tas 540, nes jis į usb jungtį ir jokių papildomų dėžučių ir pan nėra... taip taip, teisingai, niekas man neišėjo... nepripažįsta telefo, nors tu ką... bandžiau viską iš naujo daryt, bet... programą ištryniau, o kaip padaryt, kad kabelį įjungus jį vėl kaip naują pripažintų kompas..? (na čia gal per daug neaiškiai parašiau, bet ką padarysi) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |