Kita > Geležis
Siemens kabeliai
<< < (11/27) > >>
andrelis:
wyshniuk o kas schemose zymima dviem bangelem ? noriu bandyt pajungt tas batarkes bet nezinau ka tas reiskia :)
asrelka:
taigi...neišeina man su savo mobilka sustart ir viskas... :/ parašysiu, kaip viską darau... įdedu tą cd, kuris buvo su laidu, instaliuoju draiverius (laidas įkištas, nes kitaip neinstaliuoja)... restart... iš interno atsisiunčiau mpm, instalinau... na ir padarau tuos nustatymus device manager... ir... viskas... :/
ar gali būt, kad paprasčiausiai laidas netinka, o gal čia aš susitvarkyt nemoku?..
ir device manager-driver rašo not digitally signed... :/

o, jėga, susitvarkiau... kodėl niekas neparašėt, kad reikia firewall'ą išjungt? :D
Wyshniukas:

--- Citata iš: asrelka  Kovo 12, 2006, 16:34 ---o, jėga, susitvarkiau... kodėl niekas neparašėt, kad reikia firewall'ą išjungt? :D

--- Baigti citatą ---

Nes pas mane visada Microsoft standartinis Firewall buvo ijungtas ir nekilo jokiu problemu :)
asrelka:

--- Citata iš: Wyshniukas  Kovo 13, 2006, 01:52 ---Nes pas mane visada Microsoft standartinis Firewall buvo ijungtas ir nekilo jokiu problemu :)

--- Baigti citatą ---

aha, o aš išjungiau, ir iškart prisijungė prie telefo... tik va dabar kitokia problemėlė, kai perkeliu fotkes į kompą, labai jau perkreiptos būna... :/ taigi arba liksiu be fotkių, arba kaip nors susitvarkysiu viską dar... :)
Omega:
stai su sia schema galima perdirbt kabely
pats bandziau tikrai veikia prijungus prie dca 500
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją