Kita > Geležis

Siemens kabeliai

<< < (17/27) > >>

gytux:

--- Citata iš: Omega  Liepos 14, 2006, 21:07 ---sveiki turiu 2 originalius kabelius DCA500 ir DCA540 ar apsimoka keist abu kabelius y originalu DCA510 kaip manote?

--- Baigti citatą ---
taip ;)

Wyshniukas:

--- Citata iš: Omega  Liepos 14, 2006, 21:07 ---sveiki turiu 2 originalius kabelius DCA500 ir DCA540 ar apsimoka keist abu kabelius y originalu DCA510 kaip manote?

--- Baigti citatą ---

Mano nuomone ne...kodėl? O todėl kad:
[x] DCA540 pasilikčiau dėl didelio duomenų perdavimo greičio ir reikia prisiminti kad ne visi Siemens telefonai veikia su DCA510, o veikia tik su DCA540
[x] DCA500 kad COM kabelis ir anksčiau ar vėliau gali prisireikti. O DCA510 pabandyčiau susirasti kur nors nusipirkti pigiau.
[/list]

NForce:
as tai pasilikciau dca500 del flashinimo patchinimo ir t.t o dca540 duomenu perdavimui nes dca540 greitis afigienas. ir juos abu palaiko visi siemensai pradedant c65 ir sx1 baigiant sxg75. o dca510 naujesni ir sx1 nelabai nori traukt

Omega:

--- Citata iš: NForce  Liepos 15, 2006, 13:10 ---ir juos abu palaiko visi siemensai pradedant c65 ir sx1 baigiant sxg75.

--- Baigti citatą ---
siaip tai dca500 nuo a55 iki bilekiek

upSider:
taj wat turiu as ta usb kabeli nuo s65 su kuriuo wisiems problemos.Kai yjungiu y mobiliaka tj acc:none, o kaj ir y kompa buna pluged in ir dar kelios tushcios ejlutes.O per viduri lajdo yra dezute kurioje galima nustatyti tik "L-R" bet su jokiais man driveriai jis newejkia nors kaj ykishu tj ten uzrasho tipo rastas naujas yrengis siemens usb device ar pan. tai argi jis gali netikti mano telefanui?ir koks tai modelis?

P.S pas mane c75

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją