Kita > Geležis

Siemens kabeliai

Puslapiai: << < (20/27) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: Duwiz  Rugpjūčio 21, 2006, 21:55 ---Kur jus pirkote siemens usb dca 510?as niekur nerandu :'(

--- Baigti citatą ---

Turguose ir panašiai jie yra deficitas, o originalas visada žinoma yra brangu lietuviui, daba visi užsakinėja DCA540 nes veikia greitai, nereikia modifikuot pačio kabelio ir t.t.
O bandei skambinti į BenQ-Siemens centrą Vilniuje, kiek žinau jie jau seniai prekiauja aksesuarais.
Kur tikrai yra tai www.spaineta.lt ...Greita paieška įvesk kodą AKIDKSI55X ir tau parodys tą kabelį, kaina 79Lt. Yra dar ir kitas kabelis (Kodas AKIDK-USB1) bet negarantuoju kad galėsi modifikuoti Siemens telefonus.

Duwiz:

As nuejau i turgu tai uzsisakiau,bet neparveze sake nerado dabar sake vaziuos i atstovybe paklaus ar turi.Aciu uz info ;)

criminal:

Gal kas žino, kaip nustatyti ar pas mane DCA-540 originalus ar nea? Pirkau turgely už 25 LTU :D Prijungus prie PC, telefonas rodo, kad pluged-in DCA-540. Ir USB ir kištukas į telefoną tokie pailgi.  Va kaip atrodo  kištukas į yelefoną http://img247.imageshack.us/img247/1015/060824174511ap7.jpg Šiaip prieš tai iš draugo buvau pasiėmęs originalų DCA-540 (mokėjo ten apie 70 LTU) ir buvau susirašęs jo driverius, tai kai savo kabelį pajungiau, nereikėjo jau draiverių. Seni tiko. Tai šiaip linkęs manyt, kad originalus DCA-540 pas mane :) Kaip sakot?

Wyshniukas:

--- Citata iš: criminal  Rugpjūčio 24, 2006, 17:53 ---Tai šiaip linkęs manyt, kad originalus DCA-540 pas mane :) Kaip sakot?

--- Baigti citatą ---

Pas tave neoriginalas tikrai, jau iš antgaliuko galima spręsti.
Štai keletą nuotrauką mano DCA540 originalo...atkreipk dėmesį į originalaus kabelio antgaliuką.

criminal:

--- Citata iš: Wyshniukas  Rugpjūčio 25, 2006, 00:44 ---
--- Citata iš: criminal  Rugpjūčio 24, 2006, 17:53 ---Tai šiaip linkęs manyt, kad originalus DCA-540 pas mane :) Kaip sakot?

--- Baigti citatą ---

Pas tave neoriginalas tikrai, jau iš antgaliuko galima spręsti.

--- Baigti citatą ---

Aišku. Dėkui ;) Dar klasuimas, kokį BoundRate'ą (tipo greitį) palaiko DCA-540?

Puslapiai: << < (20/27) > >>

Eiti į pilną versiją