Telefonų modeliai > SXx

Linux'as SX1

Puslapiai: << < (4/5) > >>

grasper:

Seip linuxas dar labai netobulas ant SX1 :) bet musu draugai rusai darbuojasi su juo itin greitai :]

bronius69:

--- Citata iš: grasper  Balandžio 03, 2007, 17:57 ---Seip linuxas dar labai netobulas ant SX1 :) bet musu draugai rusai darbuojasi su juo itin greitai :]

--- Baigti citatą ---
gasper parasik tut kaip rasit linux,padaritum gera darba

Pyplaxxx:

Jokio cia moxlo nereikia 20 min paieskojau ir po 30 min linux jau mano telefe o po20 min jo jau nebera nes ten paskutinis kak nesivarginkit iekodami kaip isirasyt nes neverta :D

bronius69:

--- Citata iš: Pyplaxxx  Balandžio 29, 2007, 21:56 ---Jokio cia moxlo nereikia 20 min paieskojau ir po 30 min linux jau mano telefe o po20 min jo jau nebera nes ten paskutinis kak nesivarginkit iekodami kaip isirasyt nes neverta :D

--- Baigti citatą ---
ir kas ten gero?
ps.nesuprantu kodel tau nesugenda sx1 nes man tai daugiau neveike telefas nei veike

Pyplaxxx:

Nu gero tai tik tas kad graziai atrodo ir daugiau nk :D O siaip tai net fotikas neveikia, apie filmavima isvis nk ten nera, nera tokio daikto kaip file manager, net neina telefo isjungti (nera tokios funkcijos reikia batke isimt :D ) Ir siaip daug kas neveikia daug klaidu, dar neina jokiu nr isgaut is sim kortos :D ir kazko man telefas lb kaito :( ir dar lb letai masto :DO gal as ten kokia lieva versija isirases buvau nzn :D nu bet tikrai neverta :D o siaip tai gal ka netaip darai kad neveikia, man tai viskas veike :)

Puslapiai: << < (4/5) > >>

Eiti į pilną versiją