Telefonų modeliai > x5x

Perrašiau M55 ff ir telefui šakės

<< < (2/2)

Wyshniukas:
Testpoint padėtų.
Pabandyk telefoną prieš stalinę ar kokią kitą laikyti ir tada įžiūrėti takelį. Tas takelis yra po sluoksniu, taip kad atsargiai reiktų nukrapštyti vieną sluoksnį ir nutraukti. Yra kitas variantas su skalpeliu ar tais peiliukais ofisiniais, su juo bandysi nupjauti bet labai atsargiai kad nepažeist ko nors.

ferrariukas:
Aš vis tiek neįžiūriu jokio taškelio ar ruoželio, dėl stalinės lempos geras patarimas  :) Rytoj šules laboratorijoj pabandysiu dar labiau išsididinti. O jei krapštyti, tai galvoju su švirkšto adata, manau lengviausia ir saugiausia butu. Jei nepamatyčiau ar apsimoka aklai krapštyti pagal antrą schemą?

Rytauzinas:

--- Citata iš: ferrariukas  Gruodžio 20, 2006, 23:47 ---Aš vis tiek neįžiūriu jokio taškelio ar ruoželio, dėl stalinės lempos geras patarimas  :) Rytoj šules laboratorijoj pabandysiu dar labiau išsididinti. O jei krapštyti, tai galvoju su švirkšto adata, manau lengviausia ir saugiausia butu. Jei nepamatyčiau ar apsimoka aklai krapštyti pagal antrą schemą?

--- Baigti citatą ---

Aklai nekraspsytk!!!!!!!! saliai tp yra svarbi detale..... jai ja pazeisi m55 mires amzems aisku imanoma butu pakelti bet dauk litavimo su lb priartinnciais prietaisais bei labai mazu lituokliu patariu is patirties AKLAI nekrapstyk!!! beja pamegink ikrauti baterija su kitu m55 ir pameginti is naujo prijunkti prie pc... turetu padeti be jokiu tp

ferrariukas:
Gal ne taip supratai  :) Žinau kur ji yra, gavau gera didintuvą... Tik man nesimato tas laidelis, tai kur turėtu būti pagrandysiu, diodo stengsiuos nepažeisti, žinau kad chana būtu. Akumas pakrautas pilnai, prieš ff pasikroviau, dar su kitu telefu patikrinau, akumas pilnas.

Velus vakaras  :)

Niekas nesigauna, man rodos jei tenai buvo koks laidelis, aš jį nugrandžiau... Bet kompas vistiek neranda telefono :(

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją