Pranešimai ir apklausos > Aš noriu... |
As noriu... >Pradeti nauja tema |
(1/2) > >> |
KT819GM:
Zodziu, kadangi uzsinorejau, tai ir pradejau. Ar neiseina padaryti taip, kad tas 'advert' isskirtu 'linka' atskirai, kad ant jo paspaudus butu galima nueit ten kur reikia, o ne gaut papildomos info apie pinigu siuntima? Kam idomu kaip aukoti ir kaip pasileist reklama ir taip paspaudzia ant MOB ADV tekstas. O dabar zmogus idejo zaidimu ir as turiu vargt kad nueit ten, rasyt ir t.t. net copy&paste padaryti negaliu nes visas tekstas pasizymi. Sony Ericsson zaidimai- www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,3976.0.html =) Aukokit siai puikiai svetainei Anyway, Kada banke prades palukanos augti, nes neapsisprendziu del indeliu :) Ir kas galu gale pades man su programa arba web 'application'? kad is RS-232 duomenis perkelt i ekrana bei issiust kur nors po vel... :) <cia to labiausia noreciau> :) Tai tiek siam kartui, o dabar einu paziuret jackass 2 ar kazkaip, ar tikrai taip baisu kaip kad reklamuoja, saldziu kosmaru visiems. |
CRONUS:
--- Citata iš: KT819GM Gruodžio 28, 2006, 23:49 ---Ar neiseina padaryti taip, kad tas 'advert' isskirtu 'linka' atskirai, kad ant jo paspaudus butu galima nueit ten kur reikia, o ne gaut papildomos info apie pinigu siuntima? Kam idomu kaip aukoti ir kaip pasileist reklama ir taip paspaudzia ant MOB ADV tekstas. O dabar zmogus idejo zaidimu ir as turiu vargt kad nueit ten, rasyt ir t.t. net copy&paste padaryti negaliu nes visas tekstas pasizymi. Sony Ericsson zaidimai- www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,3976.0.html =) Aukokit siai puikiai svetainei --- Baigti citatą --- Na man kuo puikiausiai ir po vieną raidę pasižymi ::) kad ir nuo vidurio kur nors ;) del linko išskyrimo nemanau kad patenkinsim norą.. sorry.. :( --- Citata iš: KT819GM Gruodžio 28, 2006, 23:49 ---Kada banke prades palukanos augti, nes neapsisprendziu del indeliu :) --- Baigti citatą --- pasistengsiu kuo skubiau šitą sutvarkyt bet dar nežinau tiksliai kada tai bus ;) --- Citata iš: KT819GM Gruodžio 28, 2006, 23:49 ---Ir kas galu gale pades man su programa arba web 'application'? kad is RS-232 duomenis perkelt i ekrana bei issiust kur nors po vel... :) <cia to labiausia noreciau> :) --- Baigti citatą --- čia nieko nesupratau :D |
Wyshniukas:
--- Citata iš: KT819GM Gruodžio 28, 2006, 23:49 ---O dabar zmogus idejo zaidimu ir as turiu vargt kad nueit ten, rasyt ir t.t. net copy&paste padaryti negaliu nes visas tekstas pasizymi. --- Baigti citatą --- Jeigu žymi žemiau raidžių, viskas gaunasi normaliai, o jei per vidury bandai pažymėt, niekas nesigauna :) |
CRONUS:
na man su opera ir per vidurį normaliai ::) |
KT819GM:
Na pvz man su unix ir firefox niekaip neina linko vieno pacio pazymet, bet nesvarbu. O del tos programos ... paprasciausia turiu ideja kuria noriu padaryti, taciau truksta tam smegenu ir reikia kad kas padetu mokantis kuria nors progamavimo kalba ir tiek. (ir svarbiausia kad turetu siek tiek laisvo laiko ir gal but noro) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |