Telefonų modeliai > SmartPhone UIQ x

p900 problem...

<< < (2/3) > >>

KT819GM:
O velnias, tik dabar pastebejau zodzius 'Pats isirasiau' tai taip iseina kad tu pats raseisi ta softa? Jei taip - iskart aisku kur problema. Be spec rakto nieko nepasidarysi (Cruiser) nes ten turi buti 'patchintas' flash, tam kad RF IC normaliai dirbtu ir t.t. (Puse soft P900, puse P910)

Viliz:
ne ne, ne pats rasiau,ten tokiam pazystamam,su tel dirba jis...krc jis pasake taip.. tipo tikro p910 flasho neprieme,kazkokia kita atmaina yrase.jis man taip pasake.

KT819GM:
Na manau tegul dar kart pabando. Tikro ir neirasysi kadangi vien atminties pas P900 yra 32 mb, pas p910 64, skirtumas yra. Taciau jei jis kazkiek nutuokia apie tai apskritai - padarys normaliai.

Viliz:
ne nu krc dar tokio prikolo nemates...nusipirkau nauja LABAS korta,isimetu,viska norm rodo,pagauna rysy,bet man neina skambint ir man negali prisiskambint.isidedu ezy isvis rysio nepagauna,ismeta tik pagalbos skambuciai...isidedu tele2 abonenta viskas normaliai...gal gali kas paaisqint del ko cia taip ? del to softo ar pririso prie tele2 gal ?

KT819GM:
A, pas tave yra IMEI blokuotas, pasitikrink ar po softo perrasymo nepasikeite tas numeris surinkus *#06# ir ant korpuso. Jei ka geriau to abonento nebedek kolkas, ir jei aparatas visgi blokuotas ... ieskok pardavejo.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją