Telefonų modeliai > 6xxx
Nokia 6610i
battle_axe:
neseniai nusipirkau nokia 6610i ir kabeli prie jos ir tiesiog nezinau ka gali mano telefonas ir ka galiu i jy deti ir kokia programa geriau naudoti.Noreciau suzinoti programas kuriomis galiu naudotis vietoi pc_suite.Ir noreciau suzinot ka as galiu deti i savo nokia 3gp ar pan...ka ji gali mane domina.
Iceman:
--- Citata ---Noreciau suzinoti programas kuriomis galiu naudotis vietoi pc_suite
--- Baigti citatą ---
Kabeliui su kompu sujungti dar gali naudoti MobiMB Mobile Media Browser, Oxygen Phone Manager 2.4.1
--- Citata ---tiesiog nezinau ka gali mano telefonas ir ka galiu i jy deti
--- Baigti citatą ---
Dek tuos formatus kurios skaito: mid, jpg, gif, zaidimus, programas. Be to kazin ar skaitys tavo telegonas 3gp
battle_axe:
dekui :)
finler:
Telefona turiu jaudaugiau nei puse metu..nzn dar neteko juo nusivilti..tik vienas trukumas kad IR rysys teveikia ant kompo..o sejp viskas lbj pujkiai..ir dar sioks toks trukumas..galetu but daugiau spalvu.. :)
Keko:
--- Citata iš: Iceman Kovo 26, 2005, 17:38 ---
--- Citata ---Noreciau suzinoti programas kuriomis galiu naudotis vietoi pc_suite
--- Baigti citatą ---
Kabeliui su kompu sujungti dar gali naudoti MobiMB Mobile Media Browser, Oxygen Phone Manager 2.4.1
--- Citata ---tiesiog nezinau ka gali mano telefonas ir ka galiu i jy deti
--- Baigti citatą ---
Dek tuos formatus kurios skaito: mid, jpg, gif, zaidimus, programas. Be to kazin ar skaitys tavo telegonas 3gp
--- Baigti citatą ---
O kur intike tokių dalykėlių gauti?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją