Telefonų modeliai > x6x
SIEMENS S65 pakimba
<< < (2/2)
kestasgf:
pas mane taspats buwo softa perasiau weike gerai paskui wel tas pats tada perasiau ir pardawiau :D
osvxx:
bet negrazu taip apgaudinet pirkejo  ;D
litas:
Gi čia ne apgaudinėjimas. Pirkėjui tik džiaugsmas, naujas softas. Labai dažnai kalta programinė, o ne techninė įranga.  ;)
KT819GM:
heh, pagal ideja tavo Siemens taip pat palaiko atnaujinima per DCA-540, tad gali bandyti pazaisti:
1. Uzdek kad pasikrautu iki galo.
2. Ijunk be sim, prijunk kabeli prie pc, tada prie telefono (turim omeny kad MPM pas tave jau suinstaliuotas)
3. Parsisiusk is www.allsiemens.ru softa savo telefonui (naujausia SW kuri ten yra su 03 kalbos paketu)
4. Pasileisi ta ka parsisiuntei, nueisi i serial config ir ten nusistatysi maksimalu leidziama greiti bei comport kuris bus priskirtas tavo aparatui)
 a) Kad atskirtum kuris tavo aparatas, tam lauke kur com pamatysi COM1--> ir t.t. O tavo aparatas bus COMxx->\Device\usbserdr0 arba panasiai (xx = kazkokie skaiciai, pvz pas mane 97 :) )
5. Spaudi OK, spaudi Start ir turi pradet vaziuot (aparatas automatiskai issijungs).
6. Palauki kol baigs (aparatas turetu isijungt pats)
7. Dziaugiesi.

Sekmes, pagal ideja turetu praeit.

B.R.
SC
bronius69:
tik kur jus girdejot toke uzuomena mano kabelis dca 510 arba dca 500?mano nuomone pas ji kaip ir pas daugeli dca 540 ::),o del atnaujinimo su dca 540,tai mano supratimu gali blogai baiktis.PVZ,kaip cx75 savininkam
ps.isvis as nesuprantu del tu dca 540 ir cx75 vieni atnaujina kiti ne. ::),o kaip su sx1 atsimenu ten atnaujinimas eidavo tik su dca 540(niekada nenaujinau) o kaskaip dca 510 nelabai noredavo su juo dirpt,kaska tai tokio skaiciau.Bet tai kaip pasimodina ta sx1 juk su dca 540 nedirba su isjunktu mobu.Hm,bet kai ten uspaudi kameros miktuka usikrauna kaskas panasaus i boot londeri kaip su e398.Ir dar idomus varjantas isardziau e398 kabeli,o ten nera jokios mikroshemos,o tik laida pajunkti prie atitinkamu pinu....o full flash puikiai eina...taigi logiskai galvojan su telefonu eitu atnaujint softa i pathint ir su paprastu kabeliu tokiu kaip pvz dca 540.Bet telefonus turetu but uzkroves kaska panasaus i boot londeri(e398),arba atnaujint softa kai aparatas isijunge ir buna normalem rezime.taigi isvada kad ir su dca 540 eitu atnaujint softa jai telefonas neissijunktu?HM nu ir prisvaigau of topic  :-\
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją