Telefonų modeliai > x7x
Klausimas del S75 menių
NForce:
nu nzn as ant el ju daug nebandziau nes ekranai siek tiek skirias :D bet kuriuos bandziau tai ejo
ferrariukas:
Zeba, kažkaip greit atsidariau paslėptus diskus su DCA-540 :) Keičiam ikonas :)
Ekranai skiriasi tik spalvų skaičiumi... CX65 65k o S75 262k spalvų... Kažkaip man atrodo kad tai neturėtu itakoti, o geimus imu iš www.siemens-club.ru :)
NForce:
ekranai nesvarbu vistiek java nepalaiko daugiau nei 65k spalvu... jei ir 16mln spalvu java rasys kad 65k..
del slaptu disku, tai jam uztenka skey ivest kad visx atsirakintu...pazek browsery dar ir programerio meniu atsirado :D
ikonos turetu keistis tuo paciu budu kaip ir ant x65, bet as nebandziau, man el71 ikonos zewrej patink :)
ferrariukas:
--- Citata iš: NForce Sausio 13, 2007, 12:32 ---del slaptu disku, tai jam uztenka skey ivest kad visx atsirakintu...pazek browsery dar ir programerio meniu atsirado :D
--- Baigti citatą ---
O aš pamaniau kad kažkaip su od atidariau :D Pasirodo kai skey įvedžiau ir dabar visą laiką matos tie diskai :D Ant CX savo tai su patch atidariau, o draugo CX65 su 12sw tai teko vargti su OD. Bet ir gavos :)
--- Citata iš: NForce ---pazek browsery dar ir programerio meniu atsirado :D
--- Baigti citatą ---
Tu kalbi apie Cache>Browsery? Kas ten per programerio menių ir ka su juo galima nuveikti? :)
--- Citata iš: NForce ---ikonos turetu keistis tuo paciu budu kaip ir ant x65, bet as nebandziau, man el71 ikonos zewrej patink :)
--- Baigti citatą ---
Ikonos taipat kaip ir ant kitų keičiasi, pritaikytu S75 yra labai mažai, tai manau pačiam tex darytis :)
NForce:
--- Citata iš: ferrariukas ---Tu kalbi apie Cache>Browsery? Kas ten per programerio menių ir ka su juo galima nuveikti?
--- Baigti citatą ---
nea ejk i narsykle ir ten meniu->programerio meniu->wsp headers :D
--- Citata iš: ferrariukas ---Ikonos taipat kaip ir ant kitų keičiasi, pritaikytu S75 yra labai mažai, tai manau pačiam tex darytis
--- Baigti citatą ---
ner ju taip mazai :) check this out http://forum.s-c.ru/viewtopic.php?t=61496&tid=5028
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją