Telefonų modeliai > x7x
Klausimas del S75 menių
NForce:
pas mane nepakibineja...turbut sw kaltas...o m55 del sms buvo lb lievas :) va cx75 tai buvo tel :)
ferrariukas:
Aš ir manau kad SW, nu kas ant m55 lieva, tai kad klaviatura srigdavo, o taip man pačiam asmeniškai viskas labai patogiai išdeliota jame :) Ypač sms archive ir text module :)
artux16:
Nu pas mane problemos tos pacios, tik java ir temos visa gerai eina.. :) o del sms'u tai ju trinimas tikrai nervoja......
Ar jum fotkinant su blykste taip pat foto iseina per daug apsviestos ???
Ce biski ne y tema, bet gal kas zinot kaip i S75 imest 47 sw??
ferrariukas:
Į temą :) Čia aš peikių šį simensioką, nesvarbu kad jis man ir lb patinka :) Kas susija su S75 ir su pan tel, čia į temą ;) Su blykste pas mane ir peršviesios fotkės gaunas, geriau be blykstės fotkinti, dar nivienos fotkės su blikste gero nepadariau :-[ O va filmuoti su blykste ijungta kai tamsu, tai laibai gerai gaunas.
Gal kas žinot kokios talpos max rsMMC kortele pripažista šis simens? Nes kažka girgėjau kad kitiems siemens buna problemų?
NForce:
nu gigo tai eina laisvai o su 2gigu gali but problemu lievu firmu...gigo net ant cx75 laisvai ejo. o su blykste tai nemaciau kad nors ant vieno tel gerai gautusi. ant k750 lievai ziauriai pvz
sw perrasymas vyxta taip pat kaip ant x65 tik tiek kad galima ir su dca 540 perrasyt