Telefonų modeliai > x7x

Klausimas del S75 menių

<< < (2/7) > >>

ferrariukas:
Del geforce tau nepasirodė tikrai, yra net ir su "NVIDIA GoForce 5500" typo Modeo DVB-H integrated. Manau tokie procai naudojami del Microsoft Windows Mobile platformos, nes tokia operacinė sistema turėtu reikalauti gerų resursų. Ir manau kad tie 5500 neprilygsta pc vaizduškės procui 5500, o gal? Tai ką, greit kompų neberekės  :D

Gerai, dabar į temą  :) gerai del geimų gal ir teisus tu... Bet pagal įdėją rezuliucija tapati? Tik spalvų kiekis skiriasi, o tai itakoti neturėtu, bent aš taip mastau. Beto PX75V1 pas mane neina, nors turėtu eiti, kai pradeda krauti po kokios min išmeta error, ryt parašysiu tixliau:)

NForce:

--- Citata iš: ferrariukas ---Gerai, dabar į temą  Smiley gerai del geimų gal ir teisus tu... Bet pagal įdėją rezuliucija tapati? Tik spalvų kiekis skiriasi, o tai itakoti neturėtu, bent aš taip mastau. Beto PX75V1 pas mane neina, nors turėtu eiti, kai pradeda krauti po kokios min išmeta error, ryt parašysiu tixliau:)
--- Baigti citatą ---

ant newsgold platformos tik 3d lb lievai...siaip nelagina bet visos texturos isplauke...o kiti paprastu siem geimai ejna.

del px75v1 nesikankink, jei tavo gamykline sw didesne nei 24 tai jis neveiks. naudok bsreader (prisegu kartu su nauju flasheriu)

ferrariukas:

--- Citata iš: NForce ---ant newsgold platformos tik 3d lb lievai...siaip nelagina bet visos texturos isplauke...o kiti paprastu siem geimai ejna.
--- Baigti citatą ---
Del to nežinau, nepastebėjau :)

--- Citata iš: NForce ---del px75v1 nesikankink, jei tavo gamykline sw didesne nei 24 tai jis neveiks. naudok bsreader (prisegu kartu su nauju flasheriu)
--- Baigti citatą ---
Dėkui už patarimą, turėjau jau atsisiuntęs, bet pasinaudoti "bsreader"nepagalvojau :)
Jau visus kodus susigeneravau, nuseėmiau apsaugą nuo telefo...

Dar dėl javos, pas mane beveik visi žaidimai neina, man atrodo kad truxta kaikunrių javai skirtų failų. (kolkas čia spėjimas).
Gal kasnors man paskais kodėl visur rašo kad ant telefo yra 20Mb, kai pas mane 27,08Mb... Ir dėl kameros nesuprantu kodėl visur rašo 1280х960, kai yra 1280х1024 :)

NForce:

--- Citata ---Gal kasnors man paskais kodėl visur rašo kad ant telefo yra 20Mb, kai pas mane 27,08Mb... Ir dėl kameros nesuprantu kodėl visur rašo 1280х960, kai yra 1280х1024
--- Baigti citatą ---

labai paprasta paaiskint...kazkas tokio tel net nemates parase review ir visi tuos klaidingus duomenis nusirase i savo aprasymus :)

--- Citata ---Dar dėl javos, pas mane beveik visi žaidimai neina, man atrodo kad truxta kaikunrių javai skirtų failų. (kolkas čia spėjimas).
--- Baigti citatą ---

java "failu" istrint neimanoma...ko gero zaidimai kreivi

ferrariukas:

--- Citata iš: NForce ---java "failu" istrint neimanoma...ko gero zaidimai kreivi

--- Baigti citatą ---

Ant CX65 eina tie geimai eina gerai  :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją