Telefonų modeliai > DB2xxx

k750 ir jo problemos

(1/2) > >>

Menulius:
1) vairalazde - issivalau po poros dienu vel *CENSORED*. gal ka galima padaryt kad norm butu ? gal nauja idet ir nauja viskas gerai per amzius bus ?
2) garsekalbis - tas kur prie ausies dadam kai kalbam. jis kotais man neveikia. kas jam gali but? galima gal paciau pasitaisyt? jei ne tai kiek mazdaug taisymas kainuotu ?
3) kad ir kaip keitas bet bluetooth - kotais labai retai veikia. kas jam gali buti?!?! cia gal man vienam taip yra su juo ?

dmxx:

--- Citata iš: Menulius  Sausio 14, 2007, 22:50 ---1) vairalazde - issivalau po poros dienu vel *CENSORED*. gal ka galima padaryt kad norm butu ? gal nauja idet ir nauja viskas gerai per amzius bus ?
2) garsekalbis - tas kur prie ausies dadam kai kalbam. jis kotais man neveikia. kas jam gali but? galima gal paciau pasitaisyt? jei ne tai kiek mazdaug taisymas kainuotu ?
3) kad ir kaip keitas bet bluetooth - kotais labai retai veikia. kas jam gali buti?!?! cia gal man vienam taip yra su juo ?

--- Baigti citatą ---
man neiwienos is tawo iswardintu problemu

Bukim geri, nesikeikiam :)

thunderiz:

--- Citata ---1) vairalazde - issivalau po poros dienu vel *CENSORED*. gal ka galima padaryt kad norm butu ? gal nauja idet ir nauja viskas gerai per amzius bus ?

--- Baigti citatą ---
o man tai yra viena panasai... kartais manipuliatorius neina i kaikurias puses... bet pasikankines susitvarko... bet vistiek neruoja.. nes kartais labai skubiai reikia kur nors nueiti, o tas pastringa!  :-X

bugatis:
mano draugelisturi sita telepa... nu kad jam norm weikia.. :o

trick_y:
neturiu nei wienos isvardintos problemos... tiesiog nusipirkai broka... :D >:(

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją