Telefonų modeliai > LG
Klausimas del LG KG800 (Chocolate)
(1/5) > >>
qwerty:
Nusipirkau LG KG800 telefona ir kilo vienas klausimas... Ant skambucio tono galima uzsideti bet kokia melodija, o SMS tonai kiek matau tik 4.. Negi negalima uzsideti bet kokio SMS tono ar melodijos?  ???
tadzikas:

--- Citata iš: qwerty  Sausio 29, 2007, 18:39 ---Nusipirkau LG KG800 telefona ir kilo vienas klausimas... Ant skambucio tono galima uzsideti bet kokia melodija, o SMS tonai kiek matau tik 4.. Negi negalima uzsideti bet kokio SMS tono ar melodijos?  ???

--- Baigti citatą ---
isidek su programa :D contents bank :)
tomulys:
ar negaletum detaliau paaiskint kaip su tuo constens bank tas melodijas imanoma pakeist? is kur ta constens bank gaut? as turiu LG u8500 ir analogiska problema ir pas mane...
tadzikas:

--- Citata iš: tomulys  Vasario 08, 2007, 09:27 ---ar negaletum detaliau paaiskint kaip su tuo constens bank tas melodijas imanoma pakeist? is kur ta constens bank gaut? as turiu LG u8500 ir analogiska problema ir pas mane...

--- Baigti citatą ---

cia pas mane cd su lg softu buvo
pas mane kg800
qwerty:
ar jum ishvis veikia content bank? Man tai ne.. Prijungiu telefa isijungiu content bank spaudziu Connect ir po kurio laiko parasho Time out ir viskas ir neprijungia  ::) Gal kas zinot kame cia problema?
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją