Telefonų modeliai > LG |
Klausimas del LG KG800 (Chocolate) |
(1/5) > >> |
qwerty:
Nusipirkau LG KG800 telefona ir kilo vienas klausimas... Ant skambucio tono galima uzsideti bet kokia melodija, o SMS tonai kiek matau tik 4.. Negi negalima uzsideti bet kokio SMS tono ar melodijos? ??? |
tadzikas:
--- Citata iš: qwerty Sausio 29, 2007, 18:39 ---Nusipirkau LG KG800 telefona ir kilo vienas klausimas... Ant skambucio tono galima uzsideti bet kokia melodija, o SMS tonai kiek matau tik 4.. Negi negalima uzsideti bet kokio SMS tono ar melodijos? ??? --- Baigti citatą --- isidek su programa :D contents bank :) |
tomulys:
ar negaletum detaliau paaiskint kaip su tuo constens bank tas melodijas imanoma pakeist? is kur ta constens bank gaut? as turiu LG u8500 ir analogiska problema ir pas mane... |
tadzikas:
--- Citata iš: tomulys Vasario 08, 2007, 09:27 ---ar negaletum detaliau paaiskint kaip su tuo constens bank tas melodijas imanoma pakeist? is kur ta constens bank gaut? as turiu LG u8500 ir analogiska problema ir pas mane... --- Baigti citatą --- cia pas mane cd su lg softu buvo pas mane kg800 |
qwerty:
ar jum ishvis veikia content bank? Man tai ne.. Prijungiu telefa isijungiu content bank spaudziu Connect ir po kurio laiko parasho Time out ir viskas ir neprijungia ::) Gal kas zinot kame cia problema? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |