Ne į temą > Aš esu... |
30... |
<< < (3/12) > >> |
winci:
Man 33 - rida originali, skaitliukas nepersuktas - sorry, čia ne auto pardavimas. Už 3 mėnesių 34 metai... beveik pensininkas, su kuo save ir sveikinu, nes pensininkams taikomas ženklios nuolaidos, pvz. karstams ir paminkliniams akmenims :D bei NOKIA 1610 telefonų aparatams :D |
lg:
Del nuolaidu, tu cia sauniai O|-) , o siaip musu cia (30>) mazuma :(. Ir kaip minejo Gerb. KT819GM citata: "Kaip pastebejai keliose temose, interneta valdo 13-15 meciai" Galima sakyti, mus nurase :D :D |
asrelka:
--- Citata iš: lg Balandžio 09, 2007, 19:30 ---Galima sakyti, mus nurase :D :D --- Baigti citatą --- kad nurašė, taip tvirtinti negalima. bet ir nesikartosiu, apie forume pasireiškiančių žmonių amžių jau kalbėta nesykį. taip, forumus ir netgi visą internetą užvaldė 13-15-mečiai, tačiau ir priežastys, kodėl taip yra, galima sakyti visiškai aiškios. juk tokio amžiaus nenueisi į klubą, o jei ir nueisi, dažnai nepašėliosi, juk nedirbantys. o ir šiaip, būnant tokio amžiaus, dar tik pradedi susižažinti su gyvenimu, tad ir susipažįsta - per internetą... :D |
Datule:
--- Citata iš: lg Balandžio 09, 2007, 19:30 ---Del nuolaidu, tu cia sauniai O|-) , o siaip musu cia (30>) mazuma :(. Ir kaip minejo Gerb. KT819GM citata: "Kaip pastebejai keliose temose, interneta valdo 13-15 meciai" Galima sakyti, mus nurase :D :D --- Baigti citatą --- Na, man dar nėra 30, bet jau seniai 15-16 praėjo :P |
lg:
nebetoli ir tau jau iki 3 desimtmecio :) Matai koks siais laikais jaunimas :o o mes tokiais metais (15-16) pas mergas tik lakstem :D daugiau nieks nerupejo 8) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |