Ne į temą > Aš esu...
30...
<< < (4/12) > >>
Datule:
Kažin, ar jau taip ir lakstėt :laugh: Man atrodo, kad pamatę panelę nurausdavot, nuleisdavot galvelę ir nė žodžio nesugebėdavot išlementi :laugh: :laugh: Nu, gal ne visi taip, bet mano vyras pasakojo, kad 15 metų būdamas taip ir darydavo :laugh: :laugh: :laugh: Ech, ta paauglystė ;)
asrelka:

--- Citata iš: Datule  Rugsėjo 03, 2007, 10:06 ---Kažin, ar jau taip ir lakstėt :laugh: Man atrodo, kad pamatę panelę nurausdavot, nuleisdavot galvelę ir nė žodžio nesugebėdavot išlementi :laugh: :laugh: Nu, gal ne visi taip, bet mano vyras pasakojo, kad 15 metų būdamas taip ir darydavo :laugh: :laugh: :laugh: Ech, ta paauglystė ;)

--- Baigti citatą ---

būtent, net mano laikais (tfu, o dar gi jauna esu, o taip sakau :D ) paaugliai galvą nuleisdavo ir tyliai ramiai sėdėdavo, jei tik patinkanti kokia panelė akis įbesdavo. o ką kalbėt, jei užkalbindavo! :D :D\
nors dabar laikai keičiasi, jaunimas visai suįžūlėjo, 10mečiai įsivaizduoja, kad yra labai subrenę, ir didžiausias meiles vaidina.
nors iš tikrųjųm, nesuprasi, ar laikai keičias, ar tik šiaip jaunimas kvailėja :]
KT819GM:
@asrelka, o galima butu suzinot kiek tau (nors ir nemandagu to klaust), taciau siaip idomu, jei tokia tema atsirado
Wyshniukas:
KT819GM pasižiūrėk jos aprašyme, ten parašyta :)
KT819GM:
A, uuu, na kvailas as dazniausia :) thx for advice ... :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją