Telefonų modeliai > Sony Ericsson

Pc+Laidas+telefonas=Kraunasi

<< < (6/7) > >>

bronius69:
kuo ilgiau krauna tuo geriau savaime suprantama kad duodama i akuma mazesne srove....

bronius69:

--- Citata iš: Inproof  Balandžio 03, 2007, 09:21 ---gerai tada tu man pasakyk kodel jie taip raso instrukcijose ? Man atrodo jie geriau gal zino negu kaskokie megejai spelioja.Juk gi nereiktu taip daryt tai ir nerasytu gal ? O per laida krauna ilgiau daug.Pats klausiau se forume.

--- Baigti citatą ---

pastavia isvis net net nelipo baterija buvo ir talpa tokia nestandartine...  :D

winci:

--- Citata iš: Inproof  Balandžio 03, 2007, 09:21 ---gerai tada tu man pasakyk kodel jie taip raso instrukcijose ? Man atrodo jie geriau gal zino negu kaskokie megejai spelioja.Juk gi nereiktu taip daryt tai ir nerasytu gal ? O per laida krauna ilgiau daug.Pats klausiau se forume.

--- Baigti citatą ---
dar instrukcijose rašo, kad : "NENAUDOKITE MOBILIŲ TELEFONŲ DEGALINĖSE... LIGONINĖSE " ir t.t. Čia nesąmonė. Ar matėt, kad kas įėjęs į ligoninę ar įvažiavęs į degalinę išjungtų telefoną? Beje MYTHBUSTER yra atlikę bandymus - į vagonėlį ("kempingą") prilaistė benzino, šiltnamyje pripurškė benzino dujų, prikišo krūvas telefonų ir skambino į juos - jokio sprogimo ar gaisro NEBUVO. Tai tik dar vienas mitas ar įrašas instrukcijose, kaip ir Ličio polimerų akumuliatorių talpa - leidėjai tingi koreguoti instrukcijas. Aš taip manau.

KT819GM:
Intensyvios prieziuros - reanimacinese ir t.t. papraso isjungt, bei pilna uzrasu kad aparatas privalo but isjungtas, nes visi kardioskopai ir t.t. jautriai reaguoja i mobilaus skleidziamas bangas. Kitaip tariant cia jau nuo jusu sazines priklauso ar isjungsit ar ne, o siaip ir bauda galima uzsidirbt, taip pat kaip ir lektuve :)

winci:
 :) Jei kardio ar kitoj reanimacijoj gulėtų uošvė, tai tris aparatus nusineščiau - NOKIA 1610, PHILIPS DIGA ir SIEMENS A35 (šitie tai ir televizorių gerai veikdavo) - gal "mačytų"?  ;D Asmeniškai NOKIA 6230i bandžiau ant pulsoksimetro (kraujospūdžio ir deguonies kiekio kraujuje nustatymo aparatas, bet jo veikimo principo nežinau) - skambučio metu nereagavo.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją