Telefonų modeliai > x5x |
dar truputi del sl55 |
<< < (2/4) > >> |
Arnutis007:
buvau i taisykla nuneses,tai net netaise... >:( debilai! o tai kas gali buti mano tel??? Įrašyta: Vasaris 20, 2007, 17:16buvo 20 sv,perrasiau,db 14...vis tiek jokiu gyvybes zenklu nerodo...ka man daryti? Įrašyta: Vasaris 22, 2007, 11:24o kai su freia irasineji fullflash,tai reikia pasirinkti firmware,ane? ar ka nors kitko? |
Omega:
full flash irasyk su v_klay bent jau man tai problemu su juo nebuvo |
Arnutis007:
koks skirtumas su kuo irasau? vis tiek neveikia... Įrašyta: Vasaris 22, 2007, 12:44paaiskinkit man kaip ff irasyt.. :D nedali but kad as nemoku...krc taip,pasileidi freia,nuskaitai tel,spaudi WRITE FLASH TO PHONE,palauki kol programa baigia darba ir viskas...ane? |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Arnutis007 Vasario 22, 2007, 12:50 ---koks skirtumas su kuo irasau? vis tiek neveikia... Įrašyta: Vasaris 22, 2007, 12:44paaiskinkit man kaip ff irasyt.. :D nedali but kad as nemoku...krc taip,pasileidi freia,nuskaitai tel,spaudi WRITE FLASH TO PHONE,palauki kol programa baigia darba ir viskas...ane? --- Baigti citatą --- Jeigu kito SL55 FF naudojai, tai reikia sulyginti IMEI per Freia ar Joker. Freia: Unlocking functions, pažymėk kur yra vieta įrašyt IMEI ir įvesk originalų IMEI telefono ir Ok. Jei IMEI problema buvo, tai tikrai atsigaus. Priežasties nepasakė kodėl netvarkė? Neturėjo detalių ar kas? Neatsimenu tiksliai, bet šleifas su visu ekranu lyg eina. |
KT819GM:
Pataisymas: Sleifas be ekrano eina, tik lituojamas prie ekrano plokstes. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |