Telefonų modeliai > x6x

Del MMS

(1/2) > >>

Iceman:
Tai siokia tokia problemele del MMS. Db pas mane rodo:
030 kB Isjungta
030 kB Isjungta
030 kB Isjungta
Kokie buti (uzmirsau ::)), kad vel galetum siusti normaliai MMS (nes anie duomenys buvo paleisti, kad filmuotu iki min.).

sauliss:

--- Citata iš: Iceman  Balandžio 04, 2005, 18:11 ---Tai siokia tokia problemele del MMS. Db pas mane rodo:
030 kB Isjungta
030 kB Isjungta
030 kB Isjungta
Kokie buti (uzmirsau ::)), kad vel galetum siusti normaliai MMS (nes anie duomenys buvo paleisti, kad filmuotu iki min.).

--- Baigti citatą ---
Pas mane 000kB Išjungta visi trys užrašai ir siunčia be problemų.

Zakix:
Taip, daryk visus 000 isjunkta ;)

Jei jau apie MMS!! Tai kaip ten su ta Tele2 akcija?
--- Citata ---DĖMESIO! Visiems privatiems TELE2.MOBILE vartotojams MMS žinučių siuntimas TELE2.MOBILE tinkle iki pat vasaros NEMOKAMAS!
--- Baigti citatą ---
www.tele2.lt

Ar bandet kas ja pasinaudot? Ar tikrai nemokama? Nes kiek skaiciau tai T2 atstovai neigia tokia akcija  :-\ ir net nezino kur jos reklama publikuojama  :-\

WinRAR:
man rodos jei paskelbe tai ir turi but nemokamai ;)

Iceman:
Nu zinokit, kad neina visus perstatyt i 000 kB Isjungta. Maziausiai leidzia 030 kB Isjungta padaryti  :( Nesuprantu... Gal cia fw kalta, nes kol turejau fw25 viskas buvo gerai ir filmavo iki 1 min. O db yra fw43 nebeleidzia filmuoti iki 1 min ir neleidzia pakeisti parametrus del MMS  :-\

Zakix: Del sios akcijos ir norejau susireguliuoti telefona, kad  galeciau siusti MMS'us...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją