Programos > Siemens programos
OD (Open Disk)
gytux:
--- Citata iš: AntiKILERIS Balandžio 24, 2005, 18:02 ---Nzn kodel bet man su ATenabler nesigauna..negauna telefono vistiek :-/
Padarau connect. darau enable.. bet raso praso kad restart phone..and try again..pameginu..padarau..tai..bet vistiek tas pats.
Gal kas gali paiaskinti kodel?
--- Baigti citatą ---
siaip gali mekreipt demesio kad raso jog neranda... Dazniausiai viskas puikiai veikia kad ir ATenabler neranda telefo, tik pries jungiant simoco ar mpm paspausk exit ;)
F.M:
As darau viska kaip parasyta bet nieko nesgauna,raso'error opening the port:com 12:usbserdr0.port is already in use?'gal kas zino kodel cia taip darosi???
Banniss:
Sveiki. SU programa OD (open disk) pasidariau ikonus kokius norejau, o dabar uzsinorejau gryzt prie senu, bet visa laik kai atidarau programa OD spaudziu Do It!, ir kai atidarau moba, nera tu atidarytu papkiu.. Tik Data.. Ka daryt? :(
gytux:
--- Citata iš: Banniss Vasario 04, 2006, 23:05 ---Sveiki. SU programa OD (open disk) pasidariau ikonus kokius norejau, o dabar uzsinorejau gryzt prie senu, bet visa laik kai atidarau programa OD spaudziu Do It!, ir kai atidarau moba, nera tu atidarytu papkiu.. Tik Data.. Ka daryt? :(
--- Baigti citatą ---
visu pirma su programa OD tu tik atidarei pasleptus diskus, o ne pakeitei ikonas ;)
o siaip jei seniau atsidarei, tai turetu ir dabar atsidaryt tie diskai...:P gal klaviatura buna uzrakinta tuo metu? ;)
karux:
pas mane irda ir ant open disk yra
comport: COM1: serial0
kas turetu buti jai pas mane rida per motka?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją