Telefonų modeliai > DB2xxx

visa jusu nuomone apie se w810i

<< < (2/3) > >>

M-artin:

--- Citata iš: Jausmas  Balandžio 24, 2007, 17:23 ---nu kad as jo tikrai nesiskundziu visai jau 2men turiu ir lbj gerai man dbr tik reik koloneles nusipirkt ir viskas  :D

--- Baigti citatą ---

O kaip lagų jokių nesijaučia? Iš kur pirkai? Patenkitas? Kaip baterija gerai laiko? Kaip muzonas?

bugatis:
na nzn, pries daugiau nei menesi pirkau nusiskundimu neturiu... ir batarke laiko ir muzonas puikiai groja.. ir ekranas ryskus (ryskiai ryskenis nei w800)

SARAS:
Turiu w810i jau beveik metus ir neturiu jokiu nusiskundimu, juolab susijusiu su rysiu, atvirksciai man jis rysui gaudo ypac gerai, pirma karta toki veja girdziu, nzn turiu ji ir tikrai esu patenkintas. Db jis tikrai vienas is geriausiu kainos/kokybes  modeliu  siuo metu esnaciu rinkoje kaina apie 850lt.Pamenu as pirkau uz 1200lt :D

bronius69:
nu kazinau kad uz 850lt pirkt ta kazinau  :o ,tikrai perdauk jau geriau k800i...
vat w810i uz 750 http://skelbiu.lt/1874676.html ,buvau rades be komplekto nauju po 550lt.dabar su komplektu manau butu galima gaut net uz 700lt gerai paieskojus gal net ir uz 650

lelalas:
Nieko ispudingo per daug nera. Mano a780 geriau groja nei w810i.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją