Programos > Temos ir Spalvų schemos |
Ar galma ant k510i pakeist meniu ikonas? |
<< < (6/7) > >> |
freeuser:
A tai ant k510i sunku pakeist o ant kokio butu lengwiau is situ 2 k610i ar k618?? Įrašyta: Kovas 08, 2007, 19:29kiek kainuoja naujas w800 be sutarties? Įrašyta: Kovas 08, 2007, 19:57kodel neatsakot? :frown: |
Wyshniukas:
Nes pats galetum atsakymus rast internete. Manau K610 gal, bet CID bus kaip niekur 49 ar 51. W800 kaina susirask www.mobili.lt ar www.skelbiu.lt ir neverkslenk ;-) |
freeuser:
na sveiki.gal jau zinot kaip pakeist meniu ikonas?o gal jau kas pakeite? |
freeuser:
Bl zmones o negalima taip padaryt kaip ant k750i kur per xs++ pakeicia? :smile: |
greitas:
--- Citata iš: CRONUS Kovo 08, 2007, 09:47 ---kol nerasiu tos programos, tol nieko aš nesuprasiu :) ir reikia mokėt dirbt su Macromedia Flash kad kažką padaryt nes tas Flash Lite kaip priedas prie Flash, skirtas būtent mobiliems įrenginiams kurti kažką --- Baigti citatą --- as RADAU FLASH LITE bet man reik kad kas paaiskintu kaip ikelti windows blinds i k750i ir tada as jau viska padarysiu beje flash temu galima parsisiusti man reik suzinoti kaip i ta tel visu ijeiti blem kad galeciau widowsus ikisti.. mano klasiokas ipod itunes isidejas ir kieta vaidina gaidys |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |