Programos > Temos ir Spalvų schemos |
Meniu ikonos: Siemens X65/70/75 telefonam! |
<< < (4/24) > >> |
Wyshniukas:
CX75 meniu ikonos, jeigu kam idomu :) Nors jos jau seniau yra kai kuriuose puslapiuose, bet gal dar kas neturejo ;) [prisegtas failas istrintas administratoriaus] |
Unguriukas:
Prisegu FlexMeniu atsiranda zmoniu kuriems jo prireikia ;) [prisegtas failas istrintas administratoriaus] |
Sitaz:
man kazkotai su opendick neatidaro tu disku ka galit patart??????? ??? ??? ??? ??? be to man ishwis telefo prijungto neaptinka... :( ir dar kai ijungiu do it tai ishmeta eror unplug and plug the cable and tyr again |
Wyshniukas:
--- Citata iš: Sitaz Gruodžio 04, 2005, 14:14 ---man kazkotai su opendick neatidaro tu disku ka galit patart??????? ??? ??? ??? ??? --- Baigti citatą --- Daryti taip: Perkrauname telefona; Prijungiame kabeli; Paleidžiame OpenDisc; Serial config. nustatome: Baud rate: 115200; Com port: portas i kuri ijungtas kabelis arba virtualus COM portas; Spaudžiame Do it; Kai parašo Done, paspaudžiame Done (gali išmesti klaida - spaudžiame OK); Atjungiame kabeli ir palaukiame apie 5 sekundes; Vel prijungiame kabeli; Jeigu disku "atrakinimo" metu ekrano apsauga ijungta ir aktyvi - OD programa rašo "Done", bet diskai neatsidaro! Jeigu disku "atrakinimo" metu ekrano apsauga ijungta bet neaktyvi - diskai atsidaro, bet tik iki tol, kol suveikia ekrano apsauga! Jeigu disku "atrakinimo" metu ekrano apsauga išjungtai - diskai atsidaro. Po "atrakinimo", net ir ijungus ekrano apsauga, diskai išlieka matomi iki telefono perkrovimo (išjungimo - ijungimo). Arba nautodi Oped Disk Forever patch'a |
Sitaz:
bl bet man neaptinka telefo o jis prijungtas.... :(:(:(:(:( gelbekit |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |