Programos > Temos ir Spalvų schemos

Meniu ikonos: Siemens X65/70/75 telefonam!

Puslapiai: << < (6/24) > >>

TRIUMF:

O gal kas yra padares MY STUFF lietuviskai? ten uzsideda ikonkes ant folderiu panasiai kaip meniu( toj pacioj vietoj flex mem dedasi viskas, jei gerai pamenu) tik kad kiek bandziau, tai man kazkodel neisejo padaryt kad butu lietuviu kalba uzrasai...

Wyshniukas:

--- Citata iš: TRIUMF  Sausio 05, 2006, 13:43 ---O gal kas yra padares MY STUFF lietuviskai? ten uzsideda ikonkes ant folderiu panasiai kaip meniu( toj pacioj vietoj flex mem dedasi viskas, jei gerai pamenu) tik kad kiek bandziau, tai man kazkodel neisejo padaryt kad butu lietuviu kalba uzrasai...

--- Baigti citatą ---

Hmm paziuresiu gal ryt ka sumakliuosiu ;)
Jau sumakliavau, parsisiusk attachment ir isbandyk. Kelt reikia viska kas yra TEST folderi i Config/default

[prisegtas failas istrintas administratoriaus]

TRIUMF:

Veikia, tik reik visas iconkes padaryt... reiks rast laisvo laiko ir pasidaryt ;)

nerwaz:

PADEKIT! Turiu cx75 seniau su OD pasleptus failus laisvai atidare o dabar kazkokdel nebeatidaro o man labai rejk ikonkes i orginalias pasikeist! ??? ??? ??? ??? ??? ???

Zakix:

--- Citata iš: nerwaz  Vasario 02, 2006, 15:12 ---PADEKIT! Turiu cx75 seniau su OD pasleptus failus laisvai atidare o dabar kazkokdel nebeatidaro o man labai rejk ikonkes i orginalias pasikeist! ??? ??? ??? ??? ??? ???

--- Baigti citatą ---

Tai tau bedos su OD ar meniu iconom? Man rodos su OD, tai tada ne cia rasai.

Puslapiai: << < (6/24) > >>

Eiti į pilną versiją