Programos > Temos ir Spalvų schemos
Meniu ikonos: Siemens X65/70/75 telefonam!
Wyshniukas:
--- Citata iš: *S65* Spalio 29, 2006, 01:23 ---wat tame ir esme kad man atsidaro uzhidint'as system folderris ir daugiau nieko...naudoju mpm...padekit .iceman gal turi skype tada padetum ishsamiau??
--- Baigti citatą ---
VNavigator Siemens FlexExplorer pasinaudok, joje yra integruotas OD. Suaktyvavus OD turėtų pati programa tau paskui parodyti tuos folder'ius.
EPoX`:
atanaujinkit meniu creatoriaus linka :) typo tos programos kur meniu kurt galima :) aciu
sprayone:
o gal jūs žinot kaip per irda pakeist? ::) nes ašvisai nesigaudau ;D
Wyshniukas:
--- Citata iš: EPoX` Lapkričio 03, 2006, 21:21 ---atanaujinkit meniu creatoriaus linka :) typo tos programos kur meniu kurt galima :) aciu
--- Baigti citatą ---
Viska galima rasti www.siemensmania.cz
--- Citata iš: sprayone Lapkričio 04, 2006, 00:49 ---o gal jūs žinot kaip per irda pakeist? ::) nes ašvisai nesigaudau ;D
--- Baigti citatą ---
Galima, kiek atsimenu. Viskas taip pat kaip ir su kabeliu.
*S65*:
va viska jau pasilejdau pats pradejau ikonas perdarinet ...tik turiu 1 problemele ...krc pradejau as pats kazkokia iconu konplekta perdarinet atsisiusta krc pakejciaw spalva fono t.t texta pridejau t.t bet man kazkokia parke buna tlf tada ...manau kad cia del MAIN.FS gali taip but? jej taip tai gal kas zinot kokiu programeliu tiem failam su prievadu .FS atidarinet? :)
PS. dar turiu 3 klausimus
1.<<< ar galma ir jej tajp kas zinot su kuo galma pakejst folderiu iconas? ne pacias menu o tas tolimesnes pvz. MyMenu>Pictures ir t.t
2.<<< maciau kad cia buvo sneketa apie texto spalvas bet gal kas gali paaiskint kajp paciam pasidaryt norima spalva, o ne siustis tema/apvalkala... nes lb besina tarkim kaj rasaj sms fonas baltas, texto spalva balta...( nors dabar sms dazniausiai rasau per pc :D
3.<<< isirasiau menu_chooser .kajp man su ja jeist iconas? gal y flexmenu ykelt kelis iconu komplektus ?bet tuomet kaip bus su main.fs?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją