Telefonų modeliai > DB2xxx

K800i AutoFocus`as dingo !!!

(1/3) > >>

vnooon:
Sveiki, gal kas zino kodel galejo AutoFocus`as dingti ir gal kas zino kaip pataisyti ?? ar cia jau reikia nesti i remontine ?

Nes silpnai palaikius mygtuka jau ne Focusuoja ir dar nera iranzines svieseles, kuri pires tai buvo...

Wyshniukas:
Pabandyk perkrauti telefoną tiesiog. Žinoma visada galima dar pabandyti atsinaujinti programinę įrangą per SEUS.

vnooon:
Tai as buvau perkroves, dar isemes baterija ir vel idejes, bet vis vien nepadeda...
Bet pas mane R1GB001 softas, atrodo naujausias, tai turbut perinstaliuot reikia per nauja ? :)

Wyshniukas:
Kiek greitai perskaičiau, tai čia programinės įrangos bug'as ir visi tuo skundžias. Manyčiau belieka tik laukti kol bus nauja FW su ištaisymu :)
Pabandyk gerai apšviestoje vietoje fokusuoti. Man kažkada su K750 ir W800 būdavo panašiai, bet kelis kartus išjungus/įjungus kamerą pradėdavo daryt vėl normaliai.

vnooon:
Na as vis perkrovineju mobilu ir ta kamera vis jungineju, bet vis vien nepadeda, tai teks laukti atnaujinimo :) bet tai kamera dabar tokia beviltiska tapo  :D

Tai gal galima jiems pranesti, kad greiciau taisytu sita buga, pvz buna *taisykles*, dar kazkas panasaus :) m ? ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją