Programos > Patch'ai |
Kaip konkreciai tai daryti |
<< < (4/10) > >> |
CRONUS:
jokiu nustatymu nekeiciau COM4 (DCA510 neorg) Baud rate rodos 4..... (nepamenu, nenamie esu) |
W!RTU@L:
NU pas mane 1 COM portas CX65 SW41(WinSwup). V_Lkay (3.2 new) Cable (DCA-500) ! (CX65)-Chaos BootPatch) Baud Rate: 57600 --->Refresh\Connecting...Press Red Button Shortly and try to disconnect phone and connect when it is off ..... !!!!! *LOL* pas mane mob. OFF o jis(V_Klay) visvien savo jei sputeli ta red button tai nieko nerodo arba pakrauna 1,2 pagaliukus ir vsio ir taip neigyvendinamai neimanomas nesuvokiamas procesas !!! Ir visa tai = 0 (Jokio Progreso) ??? :-\ >:( :P ! P.S. Got any good (perfect) ideas ! |
zvivis:
as turiu c60 (softas. 25). paleidziu ta v_klay, paraso sending bots... connect, tada shrotly press power button or try to disconnect then connect phone again, when it is off. Paspaudziu as ta knopke, paraso sending bots...GoBot_BootcoreBug.bin ir ismeta errora A hardware I/O error was reported while accessing COM2 - Loader: No answer from boot GoBot_BootcoreBug.bin. p.s. tas pats ir su kitais botais |
zhukas:
tai pjai neskaitei visu postu tia reikejo apskaityt pas mane tiap buvo bet pats kaskaip praejau virsui tuos miktukus kur ira dsesinei visus is eiles kaska prikimicinau ir veikia |
W!RTU@L:
skaiciau ash tuos tavo postus nieko ten neparasyta tik blefas tu konkreciai nueik ir perziurek V_Klay tuos mygtukus kur padesinei pusej ir parasyk ka tokio prikimycinai nes ash viska isbandziau daugiau nesugalvoju! |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |