Telefonų modeliai > Nokia
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
Wyshniukas:
--- Citata iš: ugninis Vasario 22, 2009, 14:50 ---Wysniuk :D matau labai daug kam padejai :police: gal ir man galetum padet :eek: ... mano nokia 7360 ir turetu veikti tas mastercode bet kai as suvedu ta kod man vistiek raso : Klaidinas kodas! :'(
--- Baigti citatą ---
Nes tavo modelis yra BB5 tipo, taip kad grįžti atgal į temos pradžia ir skaitai apie BB5 būdą.
ugninis:
Wysbiuk manau kaazka sumaisei 7360 Nokia DCT-4 o ne BB5 pats patikrinau dar ir siaip kodo nerastu tada....
Įrašyta: Vasaris 22, 2009, 16:00nu ir kai pabandziau su tuo BB5 tai man nerado mano telefo nors ir prijungtas buvo..... :'(
adaszenas:
Sveiki,2630 yra DCT-4+,gal kas zinot ko reikia nuskaitant saugos koda?
vyce447:
Mano Nokia 6300 prie kurios rusies priklauso ?!? Zinau, kad tikrai ne Symbian :D Problema ta pati - neziinau savo klaviaturos kodo ...
Wyshniukas:
--- Citata iš: ugninis Vasario 22, 2009, 18:51 ---Wysbiuk manau kaazka sumaisei 7360 Nokia DCT-4 o ne BB5 pats patikrinau dar ir siaip kodo nerastu tada....
Įrašyta: Vasaris 22, 2009, 16:00nu ir kai pabandziau su tuo BB5 tai man nerado mano telefo nors ir prijungtas buvo..... :'(
--- Baigti citatą ---
Taip, mano klaida. Siūlyčiau palikti telefoną kokioms 15 minučių įjungtą be SIM arba išjungtą be SIM, kad reset įvyktų ir tada pabandyk įvesti MasterCode sugeneruotą.
--- Citata iš: adaszenas Vasario 22, 2009, 21:22 ---Sveiki,2630 yra DCT-4+,gal kas zinot ko reikia nuskaitant saugos koda?
--- Baigti citatą ---
Jeigu neklystu, tai tik box'as gali padėti su šiais modeliais.
--- Citata iš: vyce447 Kovo 01, 2009, 16:05 ---Mano Nokia 6300 prie kurios rusies priklauso ?!? Zinau, kad tikrai ne Symbian :D Problema ta pati - neziinau savo klaviaturos kodo ...
--- Baigti citatą ---
BB5, bet tu jau minėjai, kad klaviatūra užrakinta, todėl prijungus kabelį neturėum galimybės pasirinkt "Default" režimo telefone ir NSS negalėtų atpažinti telefono.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją