Telefonų modeliai > Nokia

Nokia apsaugos kodo panaikinimas

<< < (27/73) > >>

ZEMAITIS69:
Pralaikiau keturias val kazkur bet nieko nepadejo . juk galimi ir tokie varijanta ?

YOO:
as laikau ijungta tel su sim...tiesiog palikeu ant to lango kur prtaso to kodo... ir laukiu maksimum 30 min

grekce:
sveiki, as pakeiciau apsaugos koda, tada telefonas issikrove, as isemiau sim ir ja pameciau, ir db kai idedu kita kortele praso kodo o as jo nzn. tai kaip nulauzt ar kaip kitaip suzinot ta koda, kai telefonas yra neijungtas, as bandziau NSS bet nemato telefono kai jis neijungtas, pas mane BB5 platformos NOKIA 5310EM. patarkit ka be ejimo i meistrine, sita ir as zinau  ;)

Wyshniukas:

--- Citata iš: grekce  Balandžio 18, 2009, 17:27 ---sveiki, as pakeiciau apsaugos koda, tada telefonas issikrove, as isemiau sim ir ja pameciau, ir db kai idedu kita kortele praso kodo o as jo nzn. tai kaip nulauzt ar kaip kitaip suzinot ta koda, kai telefonas yra neijungtas, as bandziau NSS bet nemato telefono kai jis neijungtas, pas mane BB5 platformos NOKIA 5310EM. patarkit ka be ejimo i meistrine, sita ir as zinau  ;)

--- Baigti citatą ---

Daugiau pasirinkimų kaip ir nėra jei negali pasirinkt kabelio režimo prijungus jį. Nebent telefonas įsijungtų be SIM ir nepaprašytų kodo... Kitaip sakant, teks nešti meistrams ir tartis dėl geresnės kainos.

grekce:
viskas veikia radau [308] eilute bet va kas pas mane parasyta
5=00000000000000000000 :) ka tai reiskia?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją