Telefonų modeliai > Nokia
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
owizzz:
o radau 6030, reikia apsaugos kodo, bet imei kodo lapelis nuplestas :police: yra pasiulymu?
smiriukas:
--- Citata iš: owizzz Gegužės 13, 2009, 21:04 ---o radau 6030, reikia apsaugos kodo, bet imei kodo lapelis nuplestas :police: yra pasiulymu?
--- Baigti citatą ---
Na nežinodamas IMEI nelabai ką padarysi.. Manau nunešk meistrams, už 5lt padarys. Man už tiek kažkada padarė. :)
1525:
--- Citata iš: owizzz Gegužės 13, 2009, 21:04 ---o radau 6030, reikia apsaugos kodo, bet imei kodo lapelis nuplestas :police: yra pasiulymu?
--- Baigti citatą ---
Ijunk be korteles ir ivesk *#06#
owizzz:
dekui , parode man ta imei, bet parasiau pirmo puslapio linke imei, tai kur dave mastercode, tai parase kad netinkamas.. bandysiu rytoj :)
Įrašyta: Gegužė 13, 2009, 10:45:45 pmman kazkodel ant tos 6030 nepasinaikina.. :/
bet as nezinau prie kokiu modeliu priskiriama si nokia. ar sitam DCT-3/DCT-4 ?
atsizvelgiant i tai, kad daugeli kartu speliojau ta koda.. :D ka daryt?:)
smiriukas:
--- Citata iš: owizzz Gegužės 14, 2009, 14:38 ---dekui , parode man ta imei, bet parasiau pirmo puslapio linke imei, tai kur dave mastercode, tai parase kad netinkamas.. bandysiu rytoj :)
Įrašyta: Gegužė 13, 2009, 10:45:45 pmman kazkodel ant tos 6030 nepasinaikina.. :/
bet as nezinau prie kokiu modeliu priskiriama si nokia. ar sitam DCT-3/DCT-4 ?
atsizvelgiant i tai, kad daugeli kartu speliojau ta koda.. :D ka daryt?:)
--- Baigti citatą ---
Bandyk palikti tą telefoną įjungtą, nieko jam nedaryk kokį pusę valandos ir vėl bandyk vesti tą kodą.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją