Telefonų modeliai > Nokia

Nokia apsaugos kodo panaikinimas

Puslapiai: << < (58/73) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: Mbytes  Spalio 26, 2011, 17:13 ---Modelis nokia 5800
RM-356
koks tas jo rakto kodas ? niekaip nepagaunu kampa.

--- Baigti citatą ---

Instrukcijoje parašyta, kad jei ne 308 linija, tai 35...bet naudok http://www.mobiles.lt/forum/index.php?action=dlattach;topic=4570.0;attach=1363 programėlę. Įkelsi tą .pm failą ir turėtų pagal idėją parodyti apsaugos kodą.

P.S. pilnai neperskaitei teksto ;)

Mbytes:

[38] nera yra tik [308] as puikei perskaiciau gida ir parsisiunciau kur tu davei bet ten nera kur ka i kelt ten failas kuri man atidaro per NOTEPAD
Įrašyta: Spalis 27, 2011, 10:01Aš maniau , kad mano telefonas yra BB5. Na pameginsim kitu tutorialu :)
Įrašyta: Spalis 27, 2011, 10:10Galit sakyt ka nori , arba kad as nemoku kazko , bet tas telefonas velnio nestas ir pamestas . Nu nepadejo nei to failo ikelimas niekas. meciau i siena as ji , spek ar padejo ? NE

irma:

Sveiki, esu naujoke, norejau paklausti kaip atristi nokia 6030 tel, jei galima viska isamiai, nelabai tame gaudausi. Is anksto dekoju uz pagalba ;)

Gallardo:

--- Citata iš: irma  Spalio 27, 2011, 15:51 ---Sveiki, esu naujoke, norejau paklausti kaip atristi nokia 6030 tel, jei galima viska isamiai, nelabai tame gaudausi. Is anksto dekoju uz pagalba ;)

--- Baigti citatą ---
Pasakyk savo telefono imei ir prie kokio operatoriaus pririštas. O mes sugeneruosim atrišimo kodą.

Mbytes:

o man sitaip padet negalit ? labai prasau atrakinkit ta 5800!

Puslapiai: << < (58/73) > >>

Eiti į pilną versiją