Telefonų modeliai > Nokia
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
irma12345:
ar pades, telefonas isjungtas o ijungus praso kodo ?:) ir kur kaune pigiai man sutvarkytu meistras viska ?
Wyshniukas:
--- Citata iš: irma12345 Spalio 28, 2011, 20:35 ---ar pades, telefonas isjungtas o ijungus praso kodo ?:) ir kur kaune pigiai man sutvarkytu meistras viska ?
--- Baigti citatą ---
http://gsmcentras.lt/content/kontaktai.lt.html
krocukase:
OMG! ;D
ziauriai dekui, nes neseniai cia prisiregistravau ir tam kad atrasciau buda kaip suzinoti apsaugos koda!!! Viska isbandziau bet cia tikrai geriausias budas. Beje mano apsaugos kodas buvo mano telo nr o buvau uzmirses kad butent ji uzsidejau ..dekui ziauriai. dabar dar neina pasikeisti nes per daug neteisingu vedziau .
ugnyttia3:
Labas 8)
turiu bėdą su savo senuku telefonu 5130c-2, kaip panaikint apsaugos kodą? IMEI kodą žinau
Gallardo:
--- Citata iš: ugnyttia3 Gegužės 07, 2012, 22:30 ---Labas 8)
turiu bėdą su savo senuku telefonu 5130c-2, kaip panaikint apsaugos kodą? IMEI kodą žinau
--- Baigti citatą ---
Deja imei čia jau nepadės. Galima bandyti flashuoti naudojantis phoenix ar jaf su pilnu "factory reset". Nors jei telefonas įsijungia ir nereikalauja kodo, tai be flashavimo turėtų pavykti nuskaityti su jaf. O jei tai padaryti nepavyks, tada jau tik kreiptis pas tuos, kas turi specialią įrangą (box'us). Pvz mane ar kitus forumiečius. Arba į artimiausią taisyklą :)