Telefonų modeliai > Nokia
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
<< < (15/73) > >>
Carmelo:

--- Citata iš: Wyshniukas  Kovo 04, 2007, 21:02 ---APSAUGOS KODO PANAIKINIMAS BB5 MODELIAMS:

* NSS programos
* Kabelio DKU-2, ar analogiško jūsų telefonui
* Jūsų turimo kabelio tvarkyklių, kurias galima rast Nokia svetainėje

* Parsiųstą ir įrašytą NSS programą paleidžiam.
* Prijungiam kabelį prie telefono ir pasirenkam "Default mode" režimą.
* Atsidarius programai, spaudžiame kairėje pusėje viršuje esantį "Padidino stiklą". Programai atpažinus telefoną, spaudžiam "Phone Info" ir tada "Permament memory".

* "Permament memory" skiltyje spaudžiam "Read" mygtuką ir laukiam kol programa baigs darbą ir parašys "PM Backup saved to:..".

* Atsidarome katalogą kurį nurodė programa kiek aukščiau ir susirandame jūsų_IMEI.pm failą.
* Atidarom failą su Notepad programa, spaudžiam CTRL + F kombinaciją ir suvedam [35], Enter. Jeigu neras šios eilutės, ieškom tada [308].
* Radus eilutę, turėtų būti kažkas panašaus:
[308]
.....
5=31323334350000000000

arba

[35]
0=31323334350000000000
* Raudonai pažymėti 12345 skaičiai - pavyzdys jūsų apsaugos kodo.
--- Baigti citatą ---

man eror meta nzn kodel atpazina telefona spaudziu permament memory bet net procentai neina o raso erors kas gali but ?
tech:
wishniuk ar gavai is manes i e-maila zinute?, gal skaipa turi?
sqeezer:
Vyshiukas, turiu nokia 6111 ir negaliu kodo nuimti niekaip net laido neturiu. ar yra variantu
mindelis:
Sveiki , skaitydamas cia visur suzinojau daug geru dalyku , bet man 6030 nepriima "master code", bet dar liko vienas variantas palikt ijungta tel ramybej per nakti.... tikiuosi suveiks... jei ne prasysiu kokios nors pagalbos :)

O ant 3510i tai perkrovus tel priime master code, tai kame cia skirtumas tu nokia'ju? :)
Dainius87:
man reikia apsaugos kodo telefonui Nokia 2630.

bandziau generuoti, bet sugeneruotas netinka, turbut del to kad sitas tel nei dct3 nei dct4 nei bb5, tai pabandykite man padeti..
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją