Telefonų modeliai > Nokia
Nokia apsaugos kodo panaikinimas
Carmelo:
--- Citata iš: Wyshniukas Kovo 04, 2007, 21:02 ---APSAUGOS KODO PANAIKINIMAS BB5 MODELIAMS:
* NSS programos
* Kabelio DKU-2, ar analogiško jūsų telefonui
* Jūsų turimo kabelio tvarkyklių, kurias galima rast Nokia svetainėje
* Parsiųstą ir įrašytą NSS programą paleidžiam.
* Prijungiam kabelį prie telefono ir pasirenkam "Default mode" režimą.
* Atsidarius programai, spaudžiame kairėje pusėje viršuje esantį "Padidino stiklą". Programai atpažinus telefoną, spaudžiam "Phone Info" ir tada "Permament memory".
* "Permament memory" skiltyje spaudžiam "Read" mygtuką ir laukiam kol programa baigs darbą ir parašys "PM Backup saved to:..".
* Atsidarome katalogą kurį nurodė programa kiek aukščiau ir susirandame jūsų_IMEI.pm failą.
* Atidarom failą su Notepad programa, spaudžiam CTRL + F kombinaciją ir suvedam [35], Enter. Jeigu neras šios eilutės, ieškom tada [308].
* Radus eilutę, turėtų būti kažkas panašaus:
[308]
.....
5=31323334350000000000
arba
[35]
0=31323334350000000000
* Raudonai pažymėti 12345 skaičiai - pavyzdys jūsų apsaugos kodo.
--- Baigti citatą ---
man eror meta nzn kodel atpazina telefona spaudziu permament memory bet net procentai neina o raso erors kas gali but ?
tech:
wishniuk ar gavai is manes i e-maila zinute?, gal skaipa turi?
sqeezer:
Vyshiukas, turiu nokia 6111 ir negaliu kodo nuimti niekaip net laido neturiu. ar yra variantu
mindelis:
Sveiki , skaitydamas cia visur suzinojau daug geru dalyku , bet man 6030 nepriima "master code", bet dar liko vienas variantas palikt ijungta tel ramybej per nakti.... tikiuosi suveiks... jei ne prasysiu kokios nors pagalbos :)
O ant 3510i tai perkrovus tel priime master code, tai kame cia skirtumas tu nokia'ju? :)
Dainius87:
man reikia apsaugos kodo telefonui Nokia 2630.
bandziau generuoti, bet sugeneruotas netinka, turbut del to kad sitas tel nei dct3 nei dct4 nei bb5, tai pabandykite man padeti..
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją