Telefonų modeliai > Nokia

Nokia apsaugos kodo panaikinimas

<< < (20/73) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: Hariokas  Sausio 17, 2009, 13:27 ---nieko man nedaro ta programa kaip ten ja naudotis? :o nurodau kur mano .pm failas bet nieko nesidaro >:(

--- Baigti citatą ---

Aš jau dėl tavo telefono paminėjau ankstesniame atsakyme. Kažkodėl kitokia .pm struktūra ir gali būti paslėptas kodas kitoje vietoje. Gali bandyti nuskaityt .pm failą dar kartą. Kas dėl programos, tavo .pm taip pat man nenuskaitė.

--- Citata iš: rixs  Sausio 18, 2009, 00:03 ---sweiki,
na man viskas pavyko su nokia 5310xm ir negi gali buti tas kodas 00000?
ir kur tas kodas wedamas?

aciu uz supratinguma ;)

--- Baigti citatą ---

Taip, gali, nes čia standartinis yra. Suvesti jo niekur nereikia, atsimint reikia. Jeigu bandysi kokią funkciją suaktyvuot (telefono apsauga) ar gamyklinius nustatymus atkurti ar pakeisi SIM kai apsauga įjungta, gali prašyt kodą įvesti.

aktywer:
Wa kaip ketai :) nereikejo jokiu programu ar pan :d nokia 5220 xm uzblokavau apsaugos koda, ir netiko nei kodas, kuri sugalvojau(veliau ji prisiminiau), nei standartinis.   tai va cia paskaiciau apie programas visokias ir t.t. :) ir netycia pamaciau apie batarkes istraukima ir palaikima 10-15min. ir padejo :) ivedziau senaji koda ir ketai. :) aciu jums :)

martuke:
Kokio tipo yra telefonas 2760?

smiriukas:
http://www.symbianity.com/s60v3/programos/kita/2832-nokia-security-code-resetter.html#comment Manau ši programa daug kam pravers..

P.S. dar neišbandžiau jos, tada parašykite ar ji veikia.

r4imbas:
sveiki. pas mane nokia n70. ijungus praso apsaugos kodo ir daugiau niekur iveit negaliu. bandziau pagal aprasima, su NSS programa,tai nieko nesigavo. problema,manau yra tame,kad telefonas,neduoda pasirinkt,susijungimo su kompu rezimo. paleidus NSS ir darant,kaip aprasyta, meta ERROR. tipo nepajungtas telefonas. gal kas ka galit patart?Ar cia be meistru neapseisiu?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją