Telefonų modeliai > Nokia |
Dėl vogtų telefonų |
<< < (6/9) > >> |
smiriukas:
--- Citata iš: name92 Birželio 19, 2009, 11:59 ---as jau daugiau kaip puse metu perpardavineju telefonus ir dauguma is ju buna be dezuciu ir dar neturejau jokiu problemu :) tai manu kad jei telefonas be dezutes nebutinai jis turi butu vogtas :) --- Baigti citatą --- Nebūtinai, aš kokius du metus taip dariau, dabar kažko baigėsi ta manija.. Esu turėjęs per visą ta laiką 2 vogtus telefonus, patikėk, nemalonus jausmas. |
roobis:
o gal kartais ir parduodi koki kita vokta bet pats net nezinai ir nesuki galvos :) Įrašyta: 2009-06-19, 12:08:59 --- Citata iš: smiriukas Birželio 19, 2009, 12:08 --- --- Citata iš: name92 Birželio 19, 2009, 11:59 ---as jau daugiau kaip puse metu perpardavineju telefonus ir dauguma is ju buna be dezuciu ir dar neturejau jokiu problemu :) tai manu kad jei telefonas be dezutes nebutinai jis turi butu vogtas :) --- Baigti citatą --- Nebūtinai, aš kokius du metus taip dariau, dabar kažko baigėsi ta manija.. Esu turėjęs per visą ta laiką 2 vogtus telefonus, patikėk, nemalonus jausmas. --- Baigti citatą --- ir kuo tai baigesi? |
smiriukas:
Dėl vieno telefono nieko, o dėl kito, tai tiesiog jį praradau ir tiek. :-\ Jeigu įdomu, tai buvo W580i. |
roobis:
--- Citata iš: smiriukas Birželio 19, 2009, 12:18 ---Dėl vieno telefono nieko, o dėl kito, tai tiesiog jį praradau ir tiek. :-\ Jeigu įdomu, tai buvo W580i. --- Baigti citatą --- a tai dedes policininkai pajame? |
smiriukas:
--- Citata iš: roobis Birželio 19, 2009, 13:47 --- --- Citata iš: smiriukas Birželio 19, 2009, 12:18 ---Dėl vieno telefono nieko, o dėl kito, tai tiesiog jį praradau ir tiek. :-\ Jeigu įdomu, tai buvo W580i. --- Baigti citatą --- a tai dedes policininkai pajame? --- Baigti citatą --- Tie patys. ;D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |